Amazon își extinde serviciile de livrare și alege să continue pe calea aerului. Compania a prezentat publicului prima aeronavă de tip cargo în cadrul evenimentului Seafair Air Show care s-a desfășurat în orașul Seattle din SUA. Aceasta este prima aeronavă de transport care va face parte din programul de livrare ‘Prime Air‘. Aeronava a primit culorile și brandingul programului Amazon Prime Air.

Amazon One este doar una dintre cele 11 aeronave care fac parte din programul de livrare pe calea aerului de la Amazon.

Amazon a ales să folosească aeronavele Boeing 767-300 pe care le-a achiziționat prin leasing și care sunt operate de către providerul de transport aerian Atlas Air. Retailerul american are în plan să își extindă flota de transport până la nu mai puțin de 40 de aeronave cargo Boeing.

„Crearea unei rețele de transport aeronautic ne extinde capacitatea de a asigura viteze mari de livrare membrilor programului Prime pentru anii următori. Nu îmi pot imagina un mod mai bun de a celebra zborul inaugural decât în orașul nostru natal în cadrul Seafair alături de angajații Amazon și localnicii din Seattle.”

– a spus Dave Clark, vice-președinte senior al operațiunilor internaționale

Amazon s-a transformat destul de ușor într-un mega-retailer extins la o scală mondială. Compania a făcut mai multe mișcări strategice pentru ca procesul de livrare să devină mult mai eficient iar crearea unei flote de aeronave va îmbunătăți foarte mult procesul de livrare și va reduce timpul de așteptare al clienților din lumea întreagă.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.