În presă au început să apară zvonuri despre o posibilă lansare a unei versiuni dual SIM a Samsung Galaxy Note 7 pe piața locală din China. Dispozitivul a primit certificare din partea autorităților locale și se pare că va fi o versiune dual SIM a Galaxy Note 7 care va ajunge pe piață cu 6GB capacitate a memoriei RAM și 128GB spațiu intern de stocare.

Versiunea dual SIM a primit aprobarea oficială pentru a funcționa pe piața domestică din China folosind rețelele locale. Dispozitivul va folosi un sistem hibrid SIM/microSD. Sistemul hibrid folosit de Samsung va permite utilizatorilor să aleagă între a folosi noul dispozitiv cu o singură cartelă SIM alături de un card microSD sau cu două cartele SIM.

Phabletul Galaxy Note 7 lansat de Samsung zilele trecute dispune de doar 4GB capacitate a memoriei RAM iar versiunea apărută în zvonuri va oferi 6GB capacitate a memoriei RAM. Pe testele Geekbench a apărut un dispozitiv de la Samsung – SM-N9300 (sau Note 7) – care are în lista de specificații 6GB memorie RAM așa că zvonurile par a fi susținute de aceste informații. Este posibil ca Samsung să fi ales această capacitate a memoriei RAM pentru piața locală din China pentru a face față altor branduri sau a altor dispozitive care au în lista de specificații 6GB memorie RAM.

O versiune cu 6GB memorie RAM nu s-a materializat în versiunea internațională a dispozitivului așa că este logic să ne gândim că Samsung vrea să facă față producătorilor locali precum OnePlus care vând dispozitive cu 6GB memorie RAM la jumătate din prețul unui Galaxy Note 7.

Toate aceste informații rămân la nivel de zvonuri și speculații până la un anunț oficial făcut de Samsung. Este nevoie să așteptăm pentru a vedea dacă Samsung are de gând să lanseze o versiune dual SIM a phabletului Galaxy Note 7.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.