Android 7.0 Nougat ajunge pe Samsung Galaxy S6 și S6 Edge

Samsung Galaxy S6

Dacă ești un utilizator al Samsung Galaxy S6 sau Samsung Galaxy S6 Edge atunci te poți bucura deoarece utilizatorii telefoanelor de la Samsung au început să primească o nouă versiune a sistemului de operare.

Android 7.0 Nougat a început să ajungă la utilizatorii telefoanelor Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge conform celor mai recente informații din mediul online. Articolele anterioare sugerau faptul că Samsung va pune la dispoziția utilizatorilor această actualizare undeva pe la sfârșitul lunii Februarie dar se pare că aceasta a fost amânată până acum.

Conform publicației SamMobile, mai mulți utilizatori se bucură deja de Android 7.0 Nougat pe telefoane. Utilizatorii care și-au actualizat dispozitivele sunt clienții ai Vodafone UK sau deținători ai S6 și S6 Edge din Germania, Italia și Elveția.

Noua versiune a sistemului de operare ar putea ajunge doar la utilizatorii din Europa așa că dacă nu ai primit o notificare referitoare la această actualizare poți verifica manual disponibilitatea acesteia.

Accesează meniul Setări -> Despre telefon -> Actualizare pentru a verifica dacă noua versiune a sistemului de operare Android 7.0 Nougat este deja disponibilă și pentru dispozitivul tău.

Alte articole

10 ComentariiComentează

  • Eu am un Galaxy s6 edge + si nu am primit update ul , în schimb un prieten care are a5 2016 a primit înaintea mea.
    Am contactat si service-ul de la Samsung Romania și mi au zis ca este destinat comercializarii pe Ucraina sau Ungaria,dar nu am inteles la ce rezulta asta.
    Cel mai bine este sa mergeti la un centru din Bucuresti.

  • Am actualizat si nu imi mai apar setați care îmi plăceau. De exemplu contactele edge nu mai apar colorate si cand suna cineva din contactele respective nu-mi mai dau seama cine este. Eu tocmai pentru aceasta facilitate luasem telefonul, altfel e un simplu telefon. Cum pot sa fac sa dezinstalez aceasta actualizare? Mulțumesc cui ma poate ajuta.

  • Si eu am un s6 edge liber la retea nici astazi nu am primit actualizare 7.0chiar sint astia de la samsung neseriosi

    • Acelasi model il am si eu. Cumparat de la Orange, la abonament. Nici acum nu am primit versiunea noua de Android :(

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus