Free cookie consent management tool by TermsFeed

Cea mai mare rețea de evenimente de carieră, Târgul de Cariere (TdC), dă start recrutărilor de primăvară. Nouă ediții TdC vor avea loc în lunile martie și aprilie la Cluj, Târgu-Mureș, Oradea, Iași, Sibiu, Chișinău și Brașov. În total, peste 250 de companii și organizații vor participa la evenimente, unele dintre ele în mai multe orașe din țară.

Sezonul începe marți, 7 martie, cu primul eveniment, Târgul de Cariere Cluj (7-8 martie), urmat de Târgul de Cariere în IT Cluj (9-10 martie). La cele două ediții participă peste o sută de companii și organizații care caută colegi noi în domenii precum inginerie, servicii, consultanță, producție, retail, auto & automotive, servicii financiare, energie, telecomunicații, farma & medical, recrutare, marketing, sector bancar, asigurări, educație, training, turism, logistică, transport. După Târgul de Cariere Cluj vine apoi rândul domeniului IT, iar pasionații și specialiștii sunt așteptați la Târgul de Cariere în IT cu joburi, internshipuri, colaborări, competiții contracronometru și seminarii.

„Îi așteptăm pe toți cei care se gândesc la carieră să ne treacă pragul, căci oportunitățile sunt variate. Angajatorii vor organiza mini-interviuri și discuții cu candidații și, în plus, îi așteptăm pe candidați la competițiile pe care le organizăm, la workshopuri și la seminarii”, spune Corina Brândușan, PR Managerul Târgului de Cariere.

În ce domenii se caută angajați la Târgul de Cariere

Târgul de Cariere aduce împreună angajatori din toate domeniile de activitate, iar oportunități sunt atât pentru cei care au experiență, cât și pentru cei care acum vor să-și înceapă cariera.

Recrutări fac companii precum Amazon, Bombardier, Emerson, Genpact, Lidl, Star Transmission & Star Assembly, Steelcase, Vertiv, Mega Image, Bosch, Bosch Rexroth, UPC, Cerved, E.ON Business Services, CSi România, Energobit, Blue Projects, Pyronova, Institutul Român pentru Evaluare și Strategie – IRES, Office Depot, Rigips Saint Gobain, Terapia a Sun Pharma Company, Welocalize, Yardi România, Banca Transilvania, DeLonghi, Adecco, TenarisSilcotub, Lugera, Sykes, Schaeffler, Quin, Accenture, Deutsche Bank, Kaufland, Atexis, Vodafone, CIE Matricon.

Participă la seminarii și workshopuri

Pe lângă oportunitățile de carieră în peste 250 de companii, participanții pot urma cursuri și workshopuri pe teme de IT, cercetare, marketing, social media, inginerie, recrutare. Participarea la seminarii și workshopuri e gratuită, însă locurile sunt limitate.

Susține cercetarea și bucură-te de suprizele TdC

Târgul de Cariere se implică anul acesta în susținerea cercetării. Astfel, candidații și companiile vor putea dona pentru susținerea acestui domeniu. Campania Cutting-Edge Research (CER) își propune să susțină cercetarea în România și să le arate tinerilor că și în țară îți pot construi o carieră de succes. Campania are ca scop strângerea de fonduri pentru organizarea unei școli de vară la care vor participa tineri olimpici la fizică.

Organizatorii TdC pregătesc premii și surprize pentru participanți. Astfel, cei care vor dona în cadrul târgului pentru susținerea cercetării în România au ocazia să câștige un weekend la Poiana Brașov, abonamente la UNTOLD festival și vouchere la Street Food Festival, iar cei care participă la Treasure Hunt pot obține cărți și au ocazia să urmeze cursuri organizate de Smart HR.

În plus, în cadrul TdC va fi amplasat Standul de Demisii, locul unde candidații vor putea decide dacă jobul lor actual e cel potrivit pentru ei.

Detalii despre Târgul de Cariere și oportunități profesionale găsiți pe targuldecariere.ro.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.