Google a prezentat Android Device Manager ce va permite sa gasiti un dispozitiv pierdut, pastrati datele dvs. sigure si in siguranta. Android Device Manager va localiza dispozitivul si il va face sa sune la volum maxim (chiar daca este pe modul silent sau vibratii). O optiune pentru afisarea hartii va fi disponibila pentru a afla in timp real unde este dispozitivul.

Android device Manager „va va ajuta ca datele dvs sa nu ajunga in maini nepotrivite” potrivit Google. Va face asta oferind utilizatorilor unelte ce le va permite sa stearga rapid si sigur toate datele de pe dispozitivul furat.

Apple ofera de foarte mult timp un serviciu si o aplicatie similara denumita Find My iPhone (Find My iPad, Find My iPod sau Find My Mac) ce permite localizarea dispozitivului. Este disponibila pentru sistemele de operare iOS 5 sau mai mare si OS X 10.7.5 Lion sau mai mare prin iCloud.

Google spune ca serviciul sau va fi disponibil in aceasta luna pentru dispozitivele ce ruleaza Android 2.2 sau mai mare si necesita doar ca utilizatorii sa se logheze in contul lor Google. Va fi si o aplicatie alaturi de acest serviciu.

Sursa: blogul Official Android 

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.