Free cookie consent management tool by TermsFeed

Canon Legria mini camcorder a fost anuntat, ofera captura video FullHD, conectivitate WiFi si lentile pentru unghiuri mari. Canon Legria ofera numeroase moduri de a inregistra un video.

Legria are lentile ultra-wide f/2.8 ce pot capturra videoclipuri la 160 de grade, are si un mod mai conventional ce reduce unghiul de filmare cu 71 de grade. Are un LCD cu touchscreen de 2.7 inch.

In Canon Legria este un senzor optic CMOS 1/2.3 inch si procesarea Canon DIGIC DV4. Este capabila de captura video la rezolutie fullHD 1920×1080 pixeli, are un microfon stereo incorporat ce vine cu mai multe moduri audio pentru o mai buna potrivire cu scena filmata incluzand Muzica sau Discurs care pot fi selectate automat.

Conectivitatea WiFi este si ea prezenta, camcorderul poate fi conectat la o aplicatie iOS sau Android pentru a fi comandata de la distanta, are o functie Remote Browser unde puteti vedea imaginile si videoclipurile pe browserele laptopurilor si tabletelor. Puteti incarca videoclipurile dinrect pe YouTube si Facebook fara a fi nevoie de un PC. Suportul DLNA inseamna ca puteti afisa imaginile si reda videoclipurile pe un TV compatibil.

Canon Legria va fi disponibila in Anglia si Irlanda in luna Septembrie la un pret de 329 EUR.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.