Free cookie consent management tool by TermsFeed

AOC a lansat două noi monitoare pentru gaming cu ecrane TN de 24 de inci și rezoluții Quad HD din seria premium AGON. Noile modele AG241QG și AG241QX fac parte din familia de produse premium AGON dedicată segmentului de gaming și oferă utilizatorilor un timp de răspuns de 1ms.

Monitorul AOC AGON AG241QC are o rată de refresh de 165 Hz, tehnologie NVIDIA G-SYnc și NVIDIA ULMB iar modelul AG241QX are o rată de refresh de 144 Hz și include tehnologia Adaptive-Sync. Timpul de răspuns este de 1ms pentru ambele monitoare permițând gamerilor să ruleze jocurile fără lag sau alte fenomene de screen tearing și motion blur.

Noile monitoare lansate de AOC sunt dedicate segmentului de gaming vizând gamerii entuziaști și competitivi.

O varietate de caracteristici care vizează confortul utilizatorului contribuie la gradul premium al monitoarelor pentru gaming AGON. Mulțumită AOC Ergo Dial Base disponibil atât pe AG241QG, cât și pe AG241QX, utilizatorii pot oricând să ajusteze ecranul în fncție de nevoile lor personale și pentru a garanta rezistența în sesiunile lungi de gaming. Aceste funcții includ ajustarea pe înălțime, o scală pentru a stabili nivelul preferat, precum și opțiuni de înclinare și rotire.

Tehnologia Flicker-free a AOC, prezentă atât la AG241QG, cât și la AG241QX, induce un grad de flickr scăzut pentru a reduce disconfortul ochilor și oboseala. Modelul Adaptive-Sync merge chiar mai departe când vine vorba de modul Low Blue Light, reducând lumina albastră a undelor scurte adverse, fără să sacrifice calitatea culorii.

Caracteristicile adiționale puternice ale AG241QX sunt AOC Low Input Lag, AOC Shadow Control și AOC Game Mode Presets disponibile pe keypad-ul special. În timp ce Low Input Lag se asigură că executarea comenzilor gamerilor are loc fără întârziere, AOC Shadow Control furnizează o ajustare rapidă a contrastului pentru o vizualizare cât mai bună a zonelor de identificare, nepunând în pericol zonele ecranului deja bine echilibrate. AOC Settings KeyPad este perfect pentru comutarea între varietatea de setări ale imaginii. Salvarea setărilor prestabilite și activarea instant a acestora la nevoie nu a fost niciodată mai ușoară.

AOC AGON AG241QX va fi disponibil începând cu august 2016 la prețul de 2.009 lei, iar AOC AGON AG241QG la prețul de 2.679 lei, o lună mai târziu, în septembrie 2016.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.