Free cookie consent management tool by TermsFeed

Prin noua linie 75 Series, AOC prezintă o nouă serie de monitoare cu consum redus de energie și ecrane late 16:9, destinate utilizatorilor profesioniști. Ecranele elegante vor fi disponibile în diferite dimensiuni, începând de la  18.5″, până la 27″ (de la 47 la 69 de cm), cea mai lată variantă a acestora, monitoarele fiind potrivite pentru diverse medii de lucru. Utilizatorii pot alege între o varietate de panouri de înaltă calitate (IPS, TN), beneficiind și de tehnologia integrată Flicker-Free. Astfel, va fi asigurată o vizualizare confortabilă pe o perioadă îndelungată de lucru. Așadar, noua linie  75 Series satisface multiple nevoi, făcând ca monitoarele din această gamă să fie o achiziție ideală pentru orice fel de job.

Funcționarea și designul plat

Toate monitoarele din seria 75 vin cu un design simplu, elegant, de un negru mat, având posibilitatea de a le monta cu ușurință pe perete, permițând o utilizare flexibilă în diferite spații de lucru. Așadar, monitoarele pot fi  utilizate atât pentru prezentări publice, cât și pentru a oferi o notă de finețe spațiului în care se lucrează. În plus, fiecare display conține și difuzoare, ceea ce înseamnă că utilizatorii se pot bucura de un spațiu de lucru aerisit.

Panouri de calitate superioară și conectivitate îmbunătățită

Toate monitoarele se bucură de panouri de înaltă calitate (IPS, TN) și, cu excepția modelelor E975SWDA și Q2775PQU, beneficiază și de rezoluție Full HD. În mod particular, modelele I- și Q-  impresionează prin panourile IPS, ce permit uniformizarea culorii imaginilor și a unghiurilor largi de vizualizare. Seria care se evidențiază este Q2775PQU. Oferind o rezoluție QHD (2560 x 1440 pixeli), aceasta permite utilizatorilor să se bucure de o vizualizare extrem de clară, de imagini detaliate, dar și de un desktop mult mai cuprinzător. În plus, ecranul permite deschiderea simultană a patru  aplicații cu rezoluție de 720p, în cazul unei utilizări multifuncționale.

Toate modelele ( cu excepția modelului E975SWDA ) cuprind intrări VGA, DVI și HDMI pentru a putea conecta o varietate de surse, fie că vorbim despre digital sau analog.  Modelele mai performante au în alcătuire un Port Display și un port USB 3.0, cel din urmă permițându-le utilizatorilor să folosească și perifericele USB. Portul USB cu încărcare îi ajută în mod evident pe cei care vor să încarce bateriile interne ale dispozitivelor mobile extrem de rapid, folosind monitorul. Principalele cabluri de conexiune digitală (DVI și DisplayPort) sunt incluse, astfel încât utilizatorul se bucură de accesibilitate imediată și este gata de lucru.

Consum de energie redus

Într-un mediu de lucru modern, tehnologia eficienței energetice este esențială pentru afacerile care sunt interesate de operarea durabilă și economă. Noile monitoare AOC din gama 75 Series au un consum redus de energie și sunt certificate ecologic –  EPA 6.0, TCO 6.0, EPEAT Gold. Comutatorul ajută la reducerea consumului atunci când displayul nu este în funcțiune. Pe lângă asta, un alt aspect important este sănătatea utilizatorului. Monitoarele AOC crează un mediu ergonomic prietenos, deoarece confortul asigurat la locul de muncă este important pentru menținerea sănătății angajatului. Toate displayurile din această serie sunt echipate cu o mulțime de opțiuni ergonomice, care le permit celor care le utilizează să ajusteze monitoarele în funcție de preferințele și nevoile lor.

Modelele 75P sunt dotate cu ajustator de înălțime, pivot și funcții de înclinare. Monitorul are integrată tehnologia Flicker-Free, ce reduce efectele luminoase ce pot duce la obosirea ochilor după o perioadă îndelungată de folosire, în special în timpul activității la birou.

Următoarele modele din noua linie AOC 75 Series vor fi disponibile din martie 2016:

  • Panou IPS: I2475PXQU, I2775PQU, Q2775PQU,
  • Panou TN: E975SWDA, E2275SWJ, E2275PWJ, E2275PWQU, E2475SWJ, E2475PWJ, E2775SJ

Aceste modele prezintă panou IPS și vor fi disponibile din iunie 2016: I2275PWQU, I2375PQU, I2475PQU.

Puteți găsi oferte bune la monitoarele AOC la eMag, vizitați pagina produselor.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.