Free cookie consent management tool by TermsFeed

Următorul mini-PC de la Zotac este un sistem prietenos cu specificații puternice iar compania îl laudă ca fiind cel mai puternic mini PC. Zotac Magnus EN980 folosește un procesor Intel Core i5 din familia Skylake alături de grafică oferită de Nvidia GeForce GTX 980.

Zotac va prezenta publicului noua linie de dispozitive mini PC în cadrul evenimentelor CeBIT și GDC ce vor avea loc în această lună.

Pentru a răci acest sistem, Zotac folosește o combinație de conducte din cupru cu aripioare (ca cele folosite în laptop-uri) alături de un lichid de răcire. Nu este un PC fără ventilație dar, comform companiei, este unul foarte silemțios.

Procesorul și placa video folosite în noul model nu sunt singurele schimbări față de modelul anterior. EN980 are un design nou al carcasei și oferă utilizatorilor suport pentru 4 monitoare, are un port HDMI, DisplayPort, USB 3.0 și USB 3.1 de tip C dar și rețea Gigabit și Wi-Fi 802.11ac.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.