Free cookie consent management tool by TermsFeed

AOC a prezentat un nou ecran 4K UHD care combină calitatea superioară a imaginilor, designul elegant și delicat cu un conector rapid HDMI 2.0. Modelul AOC U2879VF este capabil să afișeze mai mult de un milliard de culori, oferind o calitate superioară a imaginilor, mai bogate și mai intense. Răspunsul extrem de rapid de 1 ms, suportul Adaptive-Sync (compatibil cu FreeSync) și decalajul scăzut transformă monitorul în partenerul ideal pentru jucătorii care își doresc imagini grozave și acțiune neîntreruptă.

Monitorul vine cu o conectivitate modernă, cuprinzând, printre altele, atât HDMI 2.0, cât și DisplayPort 1.2a+. Pe lângă aceste funcții, raportul calitate-preț competitiv îl face destul de atractiv pentru o gamă largă de utilizatori.

Design subtire și imagini clare

Monitorul AOC U2879VF dispune de un design subțire și combină ramele lucioase din plastic cu un picior de susținere din metal, oferind un plus de design spațiului de lucru. Ecranul de 28 de inch (71.1 cm) are panou TN, capabil să redea până la un miliard de culori din spectrul Real 8 –bit si FRC, reușind să ofere culori cât mai clare.

Împreună cu rezoluția 4K UHD (3840 X 2160), monitorul AOC U2879VF este ideal pentru pasionații de editări foto și video, care urmăresc să lucreze la un nivel de detaliu extrem. De asemenea, monitorul este capabil să ruleze jocuri datorită tehnologiei FreeSync, a timpului de răspuns de 1ms și rezoluției foarte mari, fiind o soluție bună și pentru gameri.

Conectivitate sporită

Pe partea de conectică, monitorul oferă o varietate de porturi: DisplayPort 1.2a+ (sau DP1.2a+), DVI si VGA, dar și HDMI 2.0 ce suportă o lățime de bandă de 18 Gbps, lucru util pentru gameri deoarece pot folosi fără probleme pe rezoluția 4K la 60 FPS (imagini pe secundă).
Un alt avantaj este funcția MHL ce permite utilizatorului să conecteze un telefon și să redea conținut de pe acesta sau să îl încarce, folosind un cablu special.

Experiența unui lucru confortabil și eficient

Pe lângă imaginea foarte clară pe care o redă și conectivitatea de top, monitorul este conceput și pentru utilizatorii care își doresc să lucreze eficient de acasă și, în același timp, să-și păstreze sănătatea. Mai exact, funcția PbP permite redarea simultană a imaginii de pe două surse. Grație rezoluției 4K UHD de 3840 x 2160 pixeli, ambele surse de imagine se vor vedea la fel de clar, cu o densitate de pixeli de 138 PPI (pixeli per inch).

Pentru a spori și mai mult confortul vizual, modelul AOC U2879VF include funcția Flicker Free pentru a reduce fenomenul denumit flickering, responsabil de obosirea ochilor. Astfel, utilizarea monitorului AOC U2879VF devine mai plăcută, făcând confortabil lucrul cu displayul pentru o perioadă lungă.

Modelul AOC U2879VF va fi disponibil din martie la prețul recomandat de 1.999 de lei.

Dacă ești în căutarea unui nou monitor atunci poți oricând arunca o privire pe ofertele puse la dispoziție de eMag.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.