Free cookie consent management tool by TermsFeed

Orange și Google anunță astăzi lansarea HP Chromebook, primul model de laptop din gama Chromebook disponibil în România. Echipate cu sistemul de operare Chrome OS creat de Google şi conectate la cea mai extinsă, laptopurile Chromebook îi ajută pe utilizatori să poată lucra uşor atunci când sunt în mișcare și fac experiența folosirii computerului mai rapidă și mai simplă, în siguranță.

HP Chromebook vine cu un design subțire, ecran HD de 11,6 inchi, o greutate de numai 1,28 kg, baterie cu autonomie mare, de până la 8 ore și 15 minute, și cu o soluție antivirus inclusă, pentru a garanta o experiență de calitate înaltă, atât pentru lucru, cât și pentru divertisment.

Oferta Orange

HP Chromebook este disponibil exclusiv la Orange şi poate fi achiziţionat începând de la 99 de euro, preţ valabil împreună cu abonamentul Orange Net 24 pe 2 ani. Abonamentul oferă 16 GB trafic de internet/lună, acces la viteze 4G+ de până la 300 Mbps pentru download în aria de acoperire, trafic de internet nelimitat în timpul nopţii prin Happy Night, 25 GB spaţiu de stocare în Orange Cloud, Orange Antivirus, precum şi trafic nelimitat pentru a urmări filmele, serialele, emisiunile şi canalele TV preferate prin Orange TV Go. Clienţii care aleg abonamentul Orange Net 24 pe 2 ani împreună cu HP Chromebook primesc gratuit orice modem din oferta Orange.

Specificații

Specificațiile laptopului includ un procesor dual-core Intel Celeron N2840 cu grafică Intel HD ce poate atinge frecvența de 2.58 GHz, 2GB capacitate a memoriei RAM, 16GB spațiu intern de stocare, ecran cu diagonala de 11,6 inci ce afișează rezoluția de 1366×768 pixeli, port HDMI, jack audio combo pentru căști/microfon, port USB 2.0 și USB 3.0 dar și un cititor de carduri SD.

Pornește în aproximativ 10 secunde și, spre deosebire de computerele tradiționale, își face actualizări periodice, care se desfășoară fluent, fără întreruperea activității.

Accesul la Chromebook se realizează prin contul de Gmail. Pentru o mai mare mobilitate, documentele și aplicațiile sunt salvate automat în cloud-ul Google Drive de fiecare dată când computerul este conectat la internet și pot fi accesate de pe orice alt laptop Chromebook, alt computer care folosește browser-ul Google Chrome sau de pe smartphone-uri și tablete. Clienţii primesc 100 GB spaţiu de stocare în Google Drive, valabil timp de 2 ani, având posibilitatea de a cumpăra spaţiu suplimentar.

HP Chromebook vine cu cele mai populare aplicaţii Google preinstalate, iar utilizatorii pot găsi şi mai multe aplicaţii în Chrome Web Store.
De asemenea, laptopul poate fi uşor de folosit împreună cu prietenii sau cu familia, care se pot conecta în modul de vizitator, fără a avea acces la documentele şi aplicaţiile salvate de utilizatorul principal.

„Ne bucură parteneriatul încheiat cu Orange şi Google România, datorită căruia am reuşit să lansăm o categorie nouă de produs pe piaţa din România: HP Chromebook. Răspundem astfel solicitărilor crescute de mobilitate venite din partea clienţilor noştri.” a declarat Mugur Pantaia, Managing Director HP Inc. România.

“Chromebook-ul răspunde nevoii de mobilitate și pune în valoare conectivitatea. De la rutina zilnică, divertisment, editare de poze sau educație la cerințe de business, comunicare, colaborare sau informare, Chromebook-ul răspunde oricăror solicitări tipice pentru un laptop modern și performant”, spune Dan Bulucea, Country Director Google România.

Pentru mai multe informații despre laptopul HP Chromebook și oferta comercială, vă invităm să accesați orange.ro.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

2 comentarii

  1. Avatar of pop ioan 0746754638
    pop ioan 0746754638 on

    Am fost la mag.Orange la Sannicolau Mare Timiș ptr a achiziționa un laptop in rate la abonamentul meu Orange.Am fost trimis aici de către dep.e.emailuri Orange Romania.Au fost f.f.reci ..Noi nu vindem laptopuri.M.am simțit f.prost.Păcat ca va poarta numele.Era de fapt un băiat singur in magazin.Totuși asi dori sa stiu unde pot sa ma inf.despre aceasta dorință a mea

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.