Free cookie consent management tool by TermsFeed

AOC prezintă monitorul AOC C3583FQ, un monitor curbat pentru gaming cu o rată de refresh de 160 Hz, care oferă utilizatorilor o experiență cu adevărat captivantă în timpul jocurilor, filmelor și altor activități. Atunci când jucătorii simt că fac parte din lumea virtuală, experiența unui joc devine mult mai intensă. Modelul AOC C3583FQ face posibilă această experință: curbura de 2000 de mm îl diferențiază de alte monitoare curbate convenționale, oferind jucătorilor cea mai avansată experiență a jocurilor.

Această experiență inedită este completată de o rată de refresh foarte rapidă de 160 HZ, tehnologia Adaptive-Sync (compatibilă cu FreeSync™, cu o rată de refresh de la 45 până la 160 Hz), iar rezoluția Wide Full HD (2560 x 1080 pixeli) va accelera nivelul de adrenalină al jucătorului datorită imaginilor omogene, fără decalaje și fără întreruperi. În plus, monitorul dispune de două porturi HDMI (MHL) și doi conectori DisplayPort, oferind astfel conexiune la standarde de ultimă generație.

Mai multă intensitate pentru simțurile vizuale și auditive

Echipat cu un panel MVA care afișează o culoare neagră mai intensă și un contrast 2000:1 mai accentuat, în timp ce păstrează o rată de răspuns rapidă de 4ms. Odată ce setarea implicită de gaming mode este activată, luminozitatea și contrastul vor fi optimizate pentru jocuri. În plus, unghiul de vizualizare de 178° este confortabil atât pentru utilizator, cât și pentru spectatorii din spatele unei rețele de tip LAN sau alte evenimente offline. Caracteristicile adiționale includ difuzoare stereo și intrări audio.

Modelul AOC C3583FQ va fi disponibil din luna februarie la prețul recomandat de 3799 de lei. Dacă sunteți în căutarea unui monitor nou atunci puteți arunca o privire peste ofertele eMag.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.