Free cookie consent management tool by TermsFeed

Retailerul online Gearbest, retailer despre care am mai scris destul de mult în trecut, organizează în această perioadă o campanie de reduceri pentru telefoanele din brand-ul Homtom. Discutăm de terminale 3G cu procesoare quad-core ce au prețuri începând cu doar 55$ și putem ajunge până la terminale 4G cu procesoare quad-core la prețuri de doar 100$.

O să enumerăm mai jos trei dispozitive aflate în promoție unde vom discuta pe scurt despre specificațiile lor.
Homtom HT7 este un terminal 3G cu un ecran HD cu diagonala de 5,5 inci, procesor MediaTek MTK6580 cu patru nuclee ce rulează la 1GHz, grafică Mali-400MP, 1GB capacitate a memoriei RAM, 8GB spațiu intern de stocare extensibil cu încă 64GB folosind un card microSD, cameră foto principală cu un senzor de 5MP și frontală de 2MP alături de conectivitate Bluetooth 4.0, GPS și sistem de operare Android 5.1 Lollipop. Telefonul poate fi achiziționat la un preț promoțional de doar 60$.

Homtom HT3 este un alt terminal 3G ce are un ecran IPS HD cu diagonala de 5 inci cu o curbură de 2,5D, procesor quad-core MediaTek MTK6580 ce rulează la frecvența de 1,3GHz, grafică Mali-400MP, 1GB capacitate a memoriei RAM, 8GB spațiu intern de stocare extensibil cu încă 64GB prin folosirea unui card microSD, cameră foto principală cu un senzor de 5MP și secundară de 2MP alături de conectivitate Bluetooth 4.0, GPS, două sloturi pentru SIM și sistem de operare Android 5.1 Lollipo. Acest telefon poate fi achiziționat la un preț de doar 56$.

Homtom HT5 este un smartphone ce dispune de o conectivitate 4G LTE la rețea dar și un ecran HD cu diagonala de 5 inci protejat de sticla Gorilla Glass alături de un procesor quad-core pe 64 de biși MediaTek MTK6735 ce rulează la frecvența de 1GHz, 1GB capacitate a memoriei RAM alături de 16GB spațiu intern de stocare extensibil cu încă 32GB folosind un card microSD. Alte specificații mai includ o cameră foto principală cu un senzor de 8MP cu bliț și funcție autofocus, o cameră foto secundară cu un senzor de 2MP, conectivitate HTG, Bluetooth 4.0, GPS, două sloturi pentru cartela SIM, totul alături de sistemul de operare Android 5.1 Lollipop. Acest smartphone poate fi achiziționat la un preț promoțional de doar 104$.

Puteți accesa pagina ofertei pusă la dispoziție de Gearbest folosind butonul de mai jos. Aceasta include mai multe terminale dezvoltate de Homtom.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.