Aorus a lansat în cadrul CES 2016 noi modele de laptopuri performante de gaming, toate folosesc procesoare Intel din familia de produse Skylake. Aorus este un brand al Gigabyte iar acesta a primit o împrospătare pentru produsele din portofoliu prin noile modele de laptop-uri ultraperformante ce folosesc procesoare high-end Intel Skylake și grafică de la NVidia.

Noua linie de produse cuprinde modelele X3 Plus v5 cu un ecran de 13,9 inci, X5 v5 cu un ecran de 15,6 inci, X55 v5 și X7 Pro v5 cu un ecran mai mare cu diagonala de 17,3 inci. Compania nu a oferit informații suplimentare referitoare la preț și disponibilitate dar noua linie de produse Aorus este așteptată pe piață undeva în prima parte a acestui an.

Noile laptop-uri folosesc platforma de memorie RAM DDR4 și dispun de conectivități M.2 PCIe Gen3, HDMI 2.0 și USB 3.1 de tip C dar și alte inovații ale companiei ca și AORUS Fusion Keyboard, AORUS Audio și Hardware Live Stream Engine. Toate funcțiile și specificațiile disponibile pe noile dispozitive sunt dedicate exclusiv amatorilor de jocuri video.

Aorus de la Gigabyte a dezvoltat aceste noi modele cu gândul la realitatea virtuală și la noile dispozitive ce se vor lansa în acest an. Conform companiei, laptop-urile vor putea funcționa fără probleme cu dispozitivele dedicate realității virtuale făcând față cu brio.

https://www.youtube.com/watch?v=JAXJXErs2cs
Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.