Neffos este noul brand al TP-Link destinat telefoanelor inteligente iar astfel compania intră pe piață cu trei dispozitive proaspăt lansate. Neffos C5L, Neffos C5 și Neffos C5 Max de la TP-Link sunt primele trei telefoane ce vor purta brand-ul într-o piață mare.

Toate cele trei telefoane Neffos rulează sistemul de operare Android 5.1 Lollipop alături de o interfață proprie dezvoltată de companie.

Neffos C5L este cel mai mic smartphone – are un ecran cu diagonala de 4,5 inci și folosește procesorul Snadragon 210 (patru nuclee Cortex-A7 de 1,1GHz) alături de grafică Adreno 304 și 1GB capacitate a memoriei RAM. sChiar dacă specificațiile nu impresionează, ar trebui să fie destul de bune pentru un smartphone sub-HD. Alte specificații mai includ 8GB spațiu intern de stocare extensibil, cameră foto principală cu un senzor de 8MP, cameră foto secundară cu un senzor de 2MP, conectivitate LTE și baterie cu capacitatea de 2000mAh.

Neffos C5 are un ecran IPS mai mare cu diagonala de 5 inci ce afișează o rezoluție HD și folosește un procesor MediaTek MTK6735 cu patru nuclee, grafică Mali-T720 MP2 și 2GB capacitate a memoriei RAM. Acest smartphone are 16GB spațiu intern de stocare extensibil prin intermediul unui card microSD, conectivitate LTE, cameră foto principală cu un senzor de 8MP, cameră foto secundară cu un senzor de 5MP și o baterie cu capacitatea de 2200mAh.

Neffos C5 Max are un ecran IPS cu diagonala de 5,5 inci ce afișează o rezoluție fullHD alături de un procesor MediaTek MT6753 c opt nuclee ce rulează la 1,3GHz, grafică Mali-T720 MP3 și 2GB capacitate a memoriei RAM. Alte specificații mai includ 16GB spațiu intern de stocare, conectivitate LTE, cameră foto principală cu un senzor de 13MP, cameră foto secundară cu un senzor de 5MP dar și o baterie cu capacitatea de 3045mAh.

Toate cele trei telefoane Neffos vor fi disponibile în culoarea alb perlat și gri închis. Detaliile despre preț și disponibilitate vor fi anunțate în curând de companie.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.