Free cookie consent management tool by TermsFeed

Aplicatia pentru Google Chromecast este acum disponibila pentru descarcare in mai multe tari potrivit Android Central. Anterior, aplicatia era disponibila pentru descarcare doar in interiorul SUA. Dispozitivul Chromecast nu este inca disponibil pentru comanda in afara SUA dar disponibilitatea aplicatiei ne poate spune ca acesta va putea ajunge si pe pietele internationale.

Disponibilitatea aplicatiei a fost confirmata in Marea Britanie dar si in alte tari. Pretul Chromecast este de 35$ in USA dar aplicatia in sine este gratuita. Poate fi descarcata din Google Play sau App Store. Google nu a facut nici un anunt oficial despre o data de lansare la nivel international pentru Chromecast.

Chromecast a fost lansat in luna Iulie a acestui an. Acesta permite utilizatorirlor sa vizualizeze videoclipuri si audio de pe YouTube sau alta sursa direct pe un TV la care este conectat. Dispozitivul se ataseaza la portul HDMI al unui TV. Aplicatia pentru dispozitiv adauga un buton Chromecast pentru activare imediata.

Desi rorul sau nu este de a inlocui Apple TV, XBox, PS3, Roku sau alte dispozitive de casting, Chromecast vine ca o solutie ieftina si simpla pentru a rula continut media de pe dispozitivele mobile pe un ecran mai mare. Cand un dispozitiv activat Chromecast trimite continut media catre un TV, Chromecast preia tot continutul afisat pe ecran.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.