Free cookie consent management tool by TermsFeed

Anul trecut am vazut tablete cu rezolutii ce intregeau standardul FullHD (1080p) cu dispozitive ca Nexus 10 si rezolutia sa de 2560x1600px. Tehnologia nu s-a oprit acolo, au mai fost ecrane mici cu rezolutii mari pe alte dispozitive, LG ne-a prezentat un display pentru smartphone ce ofera o densitate a pixelilor de 534ppi – 1440p sau WQHD – cu 78% mai multi pixeli fata de 1080p. Producatorul Chinez Vivo va produce un nou dispozitiv denumit Xplay3S.

Acest model nu pare a fi un model ce va iesi pe pietele din afara Chinei si, in afara ecranului cu o rezolutie de 2560x1440px, singurele stiri despre acest telefon vorbesc despre prezenta procesorului Snapdragon 800 si suntem foarte curiosi despre cum va arata viitorul dispozitiv.

Cu siguranta vor mai fi si alte dispozitive ce ofera ecrane la rezolutii inalte, o tehnologie ce ofera o densitate a pixelilor este foarte bine primita. Vom astepta pana anul viitor si vom afla ce ne mai ofera producatorii cand vine vorba de tehnologie la purtator de ultima generatie.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.