Free cookie consent management tool by TermsFeed

Need for Speed​​: Rivals promite multe , chiar daca e greu sa iti faci o idee despre ce este vorba doar dintr-o previzualizare.  Aceasta prima serie de la Ghost Games – si primul proiect global al relativ tanarului studio cunoscut anterior ca EA Göteborg – pare a se potrivi cu sablonul jocurilor anterioare din serie, reinventand, in acelasi timp, cateva idei, cu scopul de a oferi o experienta mai structurata a curselor de masini.

Poveste/Concept
Politisti si escroci. Rivals, adica Rivalii din titlu se refera la rivalitatea dintre vitezomani si oamenii legii. Jucatorii au un parcurs in joc in functie de alegerile lor, fie ca au pornit la drum ca politisti sau street raceri. Nu este o poveste traditionala asa cum a fost in Need for Speed​​: Undercover, dar progresul prin joc este marcat de nivele, si puteti alege intre trei upgrade-uri cu fiecare nou pas.

Politistii, de exemplu, trebuie sa aleaga intre Patrol, Undercover sau Enforcer. Alegerea dumneavoastra influenteaza modul in care selectia de autoturisme se desfasoara (nivelele pot fi, de asemenea, rejucate, pentru cei care doresc deblocarea tuturor masinilor). Daca alegeti optiunea Partol veti avea parte de un echilibru intre viteza si putere, nu vei aveti o masina prea rapida, dar va veti bucura de avantajul rezistentei la impact. Ca jucator Undercover veti sacrifica tenacitatea in favoarea vitezei, versiunea po-po a unei masini sport adecvate. Si Enforcer … ei bine … ia ghiciti. Viteza ametitoare.

O lume emergenta. Alaturi de structura pe nivele din Need for Speed​​: Rivals exista o lume intreaga populata cu jucatori. Desi aveti optiunea de a dezactiva aceasta lume, daca tot ceea ce doriti este sa va plimbati, veti rata jumatate din experienta pe care ati putea-o trai. Intr-o lumea a jocurilor online, prezenta altor oameni in joc – indiferent daca acestia ajuta sau pun piedici – ajuta jucatorii inveterati sa capete experienta.

Modul de joc
Maina in misiune. Fiecare nivel prezinta jucatorilor o noua serie de obiective care trebuie sa fie finalizate. Sa zicem ca sunteti politist si intr-un nivel anterior, de exemplu, vi s-a cerut sa castigati 5.000 de Speed Points (SP), intr-o singura sesiune, sa obtineti o medalie de bronz la un Rapid Response (o urmarire 1-la-1) si sa faceti o vizita la un service auto. Completati obiectivele dintr-un nivel, reveniti la postul de comanda sau ascunzatoare, in cazul infractorilor, si puteti merge mai departe.

Desigur, in timp ce va aflati in urmarirea obiectivelor specifice din lumea deschisa, se poate intampla orice. S-ar putea sa fiti atras intr-o cursa cu un alt jucator. Sau veti observa un eveniment in apropiere, care nu are nimic de-a face cu obiectivele actuale, dar care sa va suscite interesul. Exista un element de risc / recompensa in orice alegere. Cu cat petreceti mai mult timp departe de Command Post/Hideout, cu atat mai multe SP puteti acumula. SP-urile castigate se vad in momentul in care ajungeti la „garaj” (Command Post/Hideout), dar cu cat petreceti mai mult timp pe drum, cu atat atrageti mai mult atentia persoanelor neprietenoase (ceva asemanator nivelelor dorite de la Grand Theft Auto). Daca va distrugeti masina inainte de a putea ajunge la un avanpost, pretioasele SP-uri, adica punctele castigate sunt pierdute pentru totdeauna.

Ochiul din cer. Lansarea Need for Speed​​: Rivals va fi insotita de o aplicatie numita Overwatch. Acest instrument este util jucatorilor solo, dar scopul real al acesteia este de a aduce un al doilea participant uman in joc. Overwatch prezinta utilizatorului o harta a lumii vazuta de sus – aceeasi pe care jucatorii o pot vizualiza cand pun pauza jocului -, harta care este actualizata in timp real. Puteti utiliza aceasta harta pentru a afla in orice moment unde se afla o anumita masina si apoi sa interactionati cu lumea in orice fel doriti.

Posibil ca acest lucru sa ofere un avantaj (fie ca este vorba de marirea vitezei sau refacerea masinii) prietenului dumneavoastra (sau propriei masini, daca jucati singur) sau poate duce la aparitia unei benzi prioritare in cazul in care sunteti politist si urmariti o masina.

Prezentare
Need for Speed​​: Rivals este un joc cu o grafica deosebita, la fel ca Need for Speed​​: Most Wanted. Atat pe PlayStation 4, cat si pe PC, ofera o imagine admirabila a lumii. Senzatia fantastica de viteza mentine atentia jucatorului pe portiunea de drum din fata sa, iar masinile prezentate in cel mai mic detaliu stalucesc ori de cate ori soarele se reflecta pe caroseriile lor lucioase.

Jocul va fi diponibil in variantele pentru PC, PlayStation 3 si Xbox 360 pe data de 19 noiembrie, urmand ca trei zile mai tarziu sa poata fi achizitionat si in varinatele pentru PlayStation 4 si Xbox One.

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.