Aplicația Google TV ajunge pe iOS. Aceasta a fost lansată recent pentru dispozitivele Android, iar acum este acum disponibilă și pentru iOS, unde va centra serviciile de streaming într-un singur loc pe iPhone. Descărcarea aplicației este disponibilă pe Apple App Store aici. Cu ajutorul acestei aplicații, puteți utiliza iPhone-ul ca telecomandă pentru televizor. Acest lucru se face prin conectarea mai întâi a iPhone-ului și a televizorului la aceeași rețea WiFi. Apoi, puteți utiliza aplicația pentru a controla televizorul dacă acesta rulează sistemul de operare Google TV. Aplicația are, de asemenea, o funcție de căutare vocală care vă permite să căutați conținut pe televizor folosind vocea. În plus, aceasta oferă acces la o varietate de servicii de streaming, inclusiv Netflix, Hulu și Amazon Prime Video.

De altfel, utilizatorii vor putea acum să acceseze tot conținutul preferat de streaming dintr-un singur loc. Aplicația vine ca o actualizare a actualei aplicații Google Play Movies & TV și se concentrează pe reunirea mai multor servicii de streaming, muzică și videoclipuri într-un singur loc. Pe lângă faptul că le permite utilizatorilor să își folosească smartphone-urile ca telecomandă pentru dispozitivele cu Google TV pe bază de android, aplicația le permite utilizatorilor să se bucure de conținut de unde au rămas, fiindcă salvează progresul și permite revenirea la timestamp-ul salvat.

Cu ajutorul acestei aplicații, utilizatorul poate și să creeze o listă de conținuturi pe care să le „vadă mai târziu”, poate clasifica un film și un program TV prin intermediul butoanelor „îmi place” și „nu-mi place”, poate accesa fila „highlights” sau poate afișa un feed personalizat cu știri, recenzii și alte informații legate de conținutul accesat. Multe dintre aceste caracteristici ale Google TV pentru iOS sunt foarte asemănătoare cu cele regăsite în versiunea web a serviciului. Principala diferență pare să fie aceea că, în timp ce pe web utilizatorii trebuie să parcurgă diferiți pași pentru a accesa aceste funcții, în cazul aplicației acestea sunt deja disponibile pe ecranul principal. În plus, aplicația are și câteva noutăți, cum ar fi posibilitatea de a urmări alți utilizatori și de a ști la ce se uită aceștia. Merită menționat faptul că Google TV se află încă în stadiul incipient și se așteaptă ca mai multe funcții să fie adăugate în actualizările viitoare. Cu toate acestea, se poate spune deja că este o aplicație bună pentru cei care doresc să aibă la îndemână tot conținutul preferat.

Noul Google TV este compatibil cu iOS 14.0 și versiunile ulterioare, precum și cu iPadOS 14.0 și versiunile ulterioare. În plus, acesta poate fi găsit în mai multe limbi, printre care portugheză, engleză, spaniolă și japoneză.

Țările în care aplicația va fi disponibilă în acest an sunt:

  • America de Nord : Statele Unite și Canada;
  • Europa : Albania, Germania, Austria, Belgia, Belarus, Croația, Cipru, Danemarca, Slovacia, Slovenia, Spania, Estonia, Finlanda, Franța, Grecia, Țările de Jos, Ungaria, Islanda, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Macedonia de Nord , Malta, Moldova, Norvegia, Polonia, Portugalia, Cehia, Rusia, Suedia, Elvetia, Turcia, Ucraina, Regatul Unit;
  • Asia Pacific : Australia, Cambodgia, Kazahstan, Singapore, Coreea de Sud, Filipine, Fiji, Hong Kong, Indonezia, India, Japonia, Laos, Malaezia, Nepal, Noua Zeelandă, Papua Noua Guinee, Kârgâzstan, Sri Lanka, Taiwan, Tadjikistan, Thailanda , Turkmenistan, Uzbekistan, Vietnam;
  • America Latină și Caraibe : Antigua și Barbuda, Argentina, Belize, Bolivia, Brazilia, Chile, Columbia, Costa Rica, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Honduras, Jamaica, Mexic, Nicaragua, Panama, Paraguay, Peru, Republica Dominicană, Trinidad e Tobago, Uruguay, Venezuela;
  • Africa și Orientul Mijlociu : Africa de Sud, Angola, Arabia Saudită, Armenia, Azerbaidjan, Bahrain, Benin, Botswana, Burkina Faso, Capul Verde, Egipt, Emiratele Arabe Unite, Iordania, Kuweit, Liban, Mali, Mauritius, Namibia, Niger, Oman, Qatar, Senegal, Tanzania, Uganda, Zimbabwe.

Potrivit Google, regiunile care încă mai au Google Play Movies vor primi aplicația actualizată în lunile următoare.

Share.
Avatar of Marian M.

Pasionat de lumea digitală. În timpul liber îmi îmbogățesc cunoștințele ce țin de marketing digital, în special SEO.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.