Aplicatia remote pentru Android: AirDroid

Una dintre cele mai impresionante aplicatii si ceva din miracolul tehnologiei este AirDroid. AirDroid va permite sa va accesati dispozitivul Note II sau orice alt dispozitiv Android™ din confortul oferit de browser-ul unui PC.

Instalarea aplicatiei poate fi usor plictisitoare, inregistrarea unui cont si asigurarea ca ati aplicat permisiunile necesare pentru a merge corect, dar atunci cand totul este gata ve-ti avea acces asupra dintr-un panou de control direct in browser de unde puteti descarca sau incarca orice in PC, trimitere de mesaje scurte SMS si chiar controla camera dispozitivului, puteti face fotografii direct din browser-ul PC-ului.

AirDroid reprezinta intr-un mod impresionant actuala tehnologie in actiune si este si gratuita.

AirDroid va ofera multe unelte prin intermediul unei conexiuni WiFi. Cat timp dispozitivul si PC-ul sunt in aceeasi retea, accesarea dispozitivului mobil nu reprezinta nici o problema.

Interfata de muzica este foarte placuta, aici puteti pur si simplu sa descarcati muzica direct in telefon sau tableta, descarca din telefon in PC.

Incarcarea de muzica este ca un vis devenit realitate deoarece asta inseamna ca atunci cand doriti sa aveti o melodie noua in dispozitiv nu mai e nevoie de conectarea cablurilor. Nu este prima aplicatie pentru sincronizare wireless dar pachetul oferit de aceasta este mai mult decat perfect.

AirDroid poate fi descarcata gratuit din Google Play: play.google.com

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus