Google I/O: Google lanseaza serviciul Google Play Music

In cadrul evenimentului Google I/O, Google™ a lansat mult asteptatul serviciu de muzica. Google Play Music™ poate fi accesat atat din browser cat si din interfetele mobile. Acesta are un design elegant, acest serviciu va incerca sa ajunga din urma rivalii ca Spotify, Pandora, Rhapsody si Rdio.

Google licentiaza aceeasi biblioteca muzicala de la producatori ca si Spotify si Rdio de exemplu.

‘All Access Starts with Explore’

“All Access Starts with Explore. Este un mod ghidat de a rasfoi printre colectii de milioane de melodii. Din clipa in care accesati Explore, veti primi recomandari bazate pe melodiile ascultate. Puteti rasfoi playlisturi de top si topuri, puteti selecta propriul continut de muzica” declara Chris Yerga, directorul Google pentru Android.

Recomandarile muzicale pot fi bazate fie pe gusturi muzicale impartasite de utilizatori sau pe preferintele ce aplicatia le invata de la utilizatori. Toata muzica stocata in Google music locker este importata automat in All Access.

Pretul pentru utilizarea All Access este de 9.99 de dolari pe luna, dupa o luna gratuita. Daca va inscrieti pana pe 30Iunie, veti plati doar 7.99 $ lunar.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus