In zilele noastre, nu trebuie nici macar sa mai suna pe cineva, sa ii ascultam sporovaielile si nici sa asteptam un semnal sonor atunci cand putem folosi aplicatii pentru a trimite fragmente vocale. WhatsApp, care a ajuns recent la 300 de milioane de utilizatori, a devenit si mai usor de folosit printr-o caracteristica noua care permite utilizatorilor sa inregistreze si sa trimita note vocale cu o singura apasare pe pictograma microfon. Un purtator de cuvant al WhatsApp a declarat pentru Engadget ca societatea a „petrecut mult timp perfectionand [mesageria vocala], facand-o foarte simplu de utilizat.”

Ca o dovada a acestui fapt, WhatsApp a eliminat acum limitele de lungime pentru mesaje inregistrate si reda piesele audio in cadrul aplicatiei, nemaifiind necesara deschidea unui player media. Redarea va trece automat de la boxa telefonului la casca atunci cand aparatul este tinut la ureche, iar pictograma microfon va deveni albastru dupa ce destinatarii au ascultat mesajele vocale.

Aplicatia WhatsApp poate fi folosita pe telefoane ce ruleaza iOS, Android, Windows Phone, BB10 dar si Nokia Symbian / S40).

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.