HTC Desire 500 – disponibil in curand

HTC Desire 500 va fi disponibil in Marea Britanie din aceasta luna, dupa ce recent si-a facut aparitia pe piata din Asia.

Desi un telefon de clasa medie, acesta are un ecran de 4,3 inci cu o rezolutie de 800 x 480, un procesor cu patru nuclee de 1.2GHz si 1GB de RAM. Dispune de o camera principala de 8 megapixeli capabila sa filmeze la 720p si una frontala de 1,6 megapixeli.

Telefonul are, de asemenea, un slot microSD cu suport pentru carduri de pana la 64GB si o baterie 1800mAh. Versiunile dual-SIM si NFC vor fi disponibile doar in anumite tari europene.

O caracteristica de seama a smartphone-ului este Blinkfeed, ecranul de start actualizat. Desigur, cei care nu sunt incantati de aceasta functie ar trebui, probabil, sa retina faptul ca ea nu poate fi schimbata.

Cei care au trait experienta folosirii telefonului HTC One Max sau a unui telefon cu specificatii tehnice ceva mai bune vor fi dezamagiti, pentru ca, asa cum insusi producatorul chinez afirma, acest dispozitiv este creat pentru cei care dispun de un buget redus, dar isi doresc un HTC.

Desire 500 va fi disponibil in nuantele negru “vernis” si albastru “ghetar”.

HTC a anuntat ca telefonul va fi prezent pe piata din Europa incepand din luna august, fara a face inca publica data exacta.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus