Aplicatie mobila pentru Android de la Autovit.ro

Conform unui comunicat de presa,  Autovit.ro va lansat o aplicatie pentru smartphone-urile si tabletele care ruleaza sistemul de operare Android™. Aceasta aplicatie permite utilizatorilor interesati de achizitionarea sau vanzarea unei masini navigarea usoara pe dispozitivele pe care le detin, cu ajutorul platformei de comert online. Aceasta se adeseaza atat persoanelor fizice cat si dealerilor auto parteneri, putand fi descarcata gratuit in limbile romana si engleza.

Aplicatia integreaza majoritatea functionalitatilor site-ului www.autovit.ro, cum ar fi: publicarea unui anunt, managementul anunturilor proprii – editare, stergere, prelungire, dezactivare, modificare imagini, precum si gestionarea contului de dealer direct de pe telefon sau tableta.

De asemenea, aceasta ofera utilizatorilor posibilitatea de a posta si gestiona un numar nelimitat de anunturi, costul unuia fiind acelasi ca pe site, de 2 Euro + TVA, platibil automat prin SMS. O alta facilitate oferita de aceasta aplicatie este faptul ca utilizatorii pot posta anunturi pe retelele de socializare Facebook si Twitter, le pot distribui prin e-mail sau SMS.

Printre alte functionalitati, mentionam: consilierea utilizatorul in luarea celei mai bune decizii, prin intermendiul calculatorului pentru taxa de poluare sau statistici de pret in functie de marca, model, caroserie si anul de fabricatie.

“Ne-am concentrat tot timpul sa fim un partener care sa ofere solutii integrate clientilor si partenerilor nostri. Ne bucuram sa extindem aplicatia Autovit.ro si pentru sistemele de operare Android, facilitand astfel accesul la serviciile noastre mult mai multor utilizatori de smartphone-uri si device-uri mobile. Ne asteptam sa atingem peste 100 000 de downloaduri pana la finalul anului 2013.” a declarat Mihai Cune, Business Manager Autovit.ro.

Aplicatia Autovit.ro mai poate fi gasita si in varianta pentru iOS (peste 73 000 de download-uri), avand un rating 4+ in Appstore.

         

Alte articole

2 ComentariiComentează

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus