Free cookie consent management tool by TermsFeed

Conform unui comunicat de presa,  Autovit.ro va lansat o aplicatie pentru smartphone-urile si tabletele care ruleaza sistemul de operare Android™. Aceasta aplicatie permite utilizatorilor interesati de achizitionarea sau vanzarea unei masini navigarea usoara pe dispozitivele pe care le detin, cu ajutorul platformei de comert online. Aceasta se adeseaza atat persoanelor fizice cat si dealerilor auto parteneri, putand fi descarcata gratuit in limbile romana si engleza.

Aplicatia integreaza majoritatea functionalitatilor site-ului www.autovit.ro, cum ar fi: publicarea unui anunt, managementul anunturilor proprii – editare, stergere, prelungire, dezactivare, modificare imagini, precum si gestionarea contului de dealer direct de pe telefon sau tableta.

De asemenea, aceasta ofera utilizatorilor posibilitatea de a posta si gestiona un numar nelimitat de anunturi, costul unuia fiind acelasi ca pe site, de 2 Euro + TVA, platibil automat prin SMS. O alta facilitate oferita de aceasta aplicatie este faptul ca utilizatorii pot posta anunturi pe retelele de socializare Facebook si Twitter, le pot distribui prin e-mail sau SMS.

Printre alte functionalitati, mentionam: consilierea utilizatorul in luarea celei mai bune decizii, prin intermendiul calculatorului pentru taxa de poluare sau statistici de pret in functie de marca, model, caroserie si anul de fabricatie.

“Ne-am concentrat tot timpul sa fim un partener care sa ofere solutii integrate clientilor si partenerilor nostri. Ne bucuram sa extindem aplicatia Autovit.ro si pentru sistemele de operare Android, facilitand astfel accesul la serviciile noastre mult mai multor utilizatori de smartphone-uri si device-uri mobile. Ne asteptam sa atingem peste 100 000 de downloaduri pana la finalul anului 2013.” a declarat Mihai Cune, Business Manager Autovit.ro.

Aplicatia Autovit.ro mai poate fi gasita si in varianta pentru iOS (peste 73 000 de download-uri), avand un rating 4+ in Appstore.

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

2 comentarii

    • Avatar of Marian Savu

      Nu a fost lansata inca versiunea pentru Android. Editorul nu a consultat site-ul oficial la primirea comunicatului de presa. Multumim pentru atentionare ;)

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.