La sase saptamani de la aparitia actualizarii iOS 7.1, Apple a lansat si versiunea 7.1.1.

Aceasta se adreseaza dispozitivelor iPhone, iPad si iPod Touch si este o versiune minora care, in cea mai mare parte, vine sa rezolve o serie de probleme si sa aduca unele imbunatatiri.

De exemplu, s-au adus imbunatatiri la Touch ID, functia de recunoastere a amprentelor digitale disponibila pe iPhone 5S. De asemenea, se pare ca s-a rezolvat o problema nespecificata, care avea loc atunci cand se utiliza tastatura Bluetooth cu VoiceOver-ul activat.

In plus, gigantul afirma ca veriunea iOS 7.1.1. rezolva o problema care afecta capacitatea de raspuns a tastaturii. Nu in ultimul rand, dupa acum a sezisat MacRumors, actualizarea introduce, de asemenea, o serie de modificari minore la App Store, inclusiv etichetarea mai clara folosita de Apple pe paginile indiviudale ale aplicatiilor inca de luna trecuta.

Actualizarea de marti rezolva o serie de probleme gasite in iOS 7.1, versiune lansata de Apple in luna martie, la nu mai mult de sase luni de la lansarea sistemului de operare iOS 7.

Posesorii de dispozitive Apple isi pot instala noua versiune accesand din meniu Settings -> General -> Software Update -> Download si Install.

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.