Stim cu totii ca Apple Watch ar putea fi lansat la inceputul acestui an dar acum avem si dovada ca lansarea va coincide cu urmatoarea versiune majora a sistemului de operare iOS.

Publicatia 9to5Mac a abservat ca ultima versiune iOS 8.2 beta pentru iPhone are suport Bluetooth pentru Apple Watch.

Regasit in meniul Bluetooth al iPhone, noul panou mentioneaza aplicatia Apple Watch confirmand ca viitorul ceas va veni impreuna cu o aplicatie.

Versiunea curenta a iOS este 8.1.2 iar aceasta informatie nu insemna ca iOS 8.2 va fi urmatoarea versiune pusa la dispozitie de catre companie. Conform unui articol publicat de Macrumors in luna trecuta, cu siguranta va lansa versiunea 8.1.3 a iOS ce va aduce cateva actualizari minore si rezolvarea unor probleme.

In timp ce data oficiala de lansare pentru Apple Watch este undeva la inceputul acestui an, informatii recente spun ca dispozitivul, dezvaluit in Septembrie 2014, se va lansa in luna Martie iar alte informatii din Noiembrie 2014 spun ca lansarea va avea loc in primavara.

Apple este o companie rabdatoare si va trebui sa asteptam pana la lansarea propriu-zisa pentru a afla toate informatiile ce ni le dorim.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.