Free cookie consent management tool by TermsFeed

Potrivit mai multor informatii publicate de Digitimes, Apple testeaza deja doua versiuni prototip ale iPad Pro. O versiune a tabletei va rula sistemul de operare iOS iar cealalta va rula Mac OS X facand din aceasta o tableta hibrid.

Peste asta, Apple a spus, de nenumarate ori, ca nu va crea un sistem de operare unificat. Compania a mai declarat si ca phableturile nu vor avea succes si ca nu va construi un astfel de dispozitiv dar pana la urma nu s-a intamplat asa.

Apple detine si cateva patente pentru Mac cu ecrane senzitive sugerand faptul ca sistemul de operare va fi alterat pentru astfel de dispozitive. Alte informatii sustin faptul ca Apple va integra tot mai mult Siri in Mac OS obtinand astfel o mai buna experienta pentru dispozitivele cu touchscreen.

Compania a introdus mai multe functii in Mac OS X 10.10 Yosemite care se potrivesc perfect cu iOS 8 dar pana la pasul de a crea un singur sistem de operare unificat este o mare presupunere – mai ales dupa eforturile depuse de Microsoft.

Credem ca asta se va intampla dar momentan nici iPad Pro nu se va lansa cu siguranta.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.