Noi informatii despre viitoarea tableta Apple iPad Air 2

apple ipad air 2

Ne asteptam cu totii ca Apple sa lanseze noul iPad Air 2 pe 16 Octombrie, potrivit mai multor informatii. Pana acum, in presa au aparut destul de putine informatii.

Potrivit unei surse din interiorul Apple, noul iPad Air 2 va folosi o noua tehnoca de producere a ecranului. Ecranul va fi laminat in intregime insemnand ca panoul LCD si sticla de protectie vor si o singura piesa, ca iPhone. Acest proces ar avea ca rezultat un dispozitiv mai subtire.

Se pare ca iPad Air 2 va fi mai subtire cu 0.5 mm fata de modelul precedent – se zvoneste ca Apple va face din asta o noua strategie de marketing. Alte schimbari minore includ o camera FaceTime HD capabila de inregistrari video 720p iar optiunile de stocare vor fi de 32/64 si 128 GB, fara o optiune de 16GB. Noua tableta va folosi si un nou procesor – A8.

TouchID si Apple Pay vor fi incluse in viitorul dispozitiv iar asta inseamna ca va oferi si conectivitate NFC. Sursa informatiilor nu a comentat despre un dispozitiv iPad Pro cu un ecran de 12.9 inci.

      

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus