Apple lanseaza un serviciu ce permite dezactivarea iMessage

deregister imessage

Apple a lansat astazi o noua unealta web ce permite utilizatorilor sa isi dezactiveze numarul de telefon de la iMessage in clipa in care acestia trec la un dispozitiv non-Apple.

Pentru a dezactiva numarul din iMessage, utilizatorii trebuie sa isi introduca numarul de telefon in unealta web oferita de Apple, acestia primesc un SMS cu un cod si il introduc in pagina web dedicata. Utilizatorii ce detin inca telefonul iPhone original isi pot transfera cartela SIM inapoi pe dispozitiv accesand Setari -> Mesaje -> Opreste iMessage.

Utilizatorii ce trec de la un dispozitiv iPhone la altul nu vor mai primi mesaje de la un altul deoarce numarul de telefon este inca asociat cu iMessage. Aceste erori specifice sunt cunoscute inca din 2011 cand sistemul de mesagerie a debutat odata cu iOS 5. Aceste probleme au mai fost in atentia presei si in luna Mai a acestui an atunci cand o eroare de server a cauzat foarte multe probleme utilizatorilor.

Unealta web pentru dezactivarea si dezasocierea numarului de telefon de la iMessage se poate gasi la adresa: apple.com

Alte articole

1 ComentariuComentează

  • Se poate dezactiva imessage si facetime, daca nu am de gand sa le folosesc, astfel incat sa nu mai platesc mereu sms-urile catre Apple? Cu ce ocazii se trimit acele sms-uri? Am observat ca atunci cand inchid telefonul, la repornire, apare si costul suplimentar datorat sms-ului minune. De ce nu reusesc cei de la Orange sa faca o setare pt a stii si noi cand se trimite un astfel de sms? Multumesc.

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus