Free cookie consent management tool by TermsFeed

FaceFilter3 Pro este o aplicatie versatila pentru retusarea si infrumusetarea fotografiilor intr-un mod foarte usor prin imbunatatirea culorii pielii sau inlaturarea imperfectiunilor dar si pentru adaugarea de machiaj folosind un sistem imbunatatit multi-layer.

Pana unde merge editarea foto, mediul de editare este unul foarte usor de folosit chiar si pentru un incepator si, alaturi de temele de machiaj incluse, aplicarea efectelor sunt usoare ca apasarea unui simplu buton.

Aplicatia include teme pentru orice scenariu: barbat sau femeie, machiaj pentru petreceri sau imbunatatirea contururilor fetei pentru un aspect mai tanar; nu mai aveti nevoie de o camera foto profesionala pentru a va face fotografiile la calitatea unui DSLR.

Cateva functii ale aplicatiei:

  • Import de fisiere RAW pana la rezolutia de 6000×6000 pixeli
  • Texturi fine pentru piele alaturi de tonuri naturale si contururi ale fetei
  • Teme de machiaj ce ofera un machiaj inspirat de artisti folosind un sistem cosmetic ce include pana la 400 de teme si 20 de layer-e pentru masti pentr obtinerea unui realism fotografic
  • Modificarea expresiilor si formei fetei prin folosirea tehnologiei bazata pe muschi 3D pentru alterarea expresiilor neplacute sau imbunatatirea structurii fetei

Efecte DSLR si Lentile: corectarea culorilor, ajustarea balansului alb, filtre pentru lentile, ajustare focala si alte efecte ce vor aduce o calitatea profesionala fotografiilor.

Pretul aplicatiei FaceFilter3 Pro este de aproximativ 80$ si poate fi achizitionata din magazinul de aplicatii Mac App Store.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.