Free cookie consent management tool by TermsFeed

Apple organizează un eveniment major pe data de 7 Septembrie în San Francisco. Conform celor mai recente zvonuri din presă, compania ar putea lansa un nou model iPhone și anume noul iPhone 7 alături de Apple Watch 2 dar și o nouă serie MacBook Pro.

iPhone 7 este gata de lansare!

Compania a început să trimită presei invitații la evenimentul ce va avea loc luna viitoare. Evenimentul ar putea găzdui lansarea mult-așteptatului iPhone 7 dar și al modelului iPhone 7 Plus. Chiar dacă la nivel hardware zvonurile din presă susțin că viitorul iPhone va avea îmbunătțiri minore față de iPhone 6, sunt așteptate schimbări majore la nivel de design exterior.

Printre zvonurile din presă putem discuta despre un sistem de lentile dual al camerei foto de pe iPhone 7 Plus iar acesta ar putea fi cel mai așteptat detaliu. Alte zvonuri mai amintesc despre un buton Touch ID senzitiv, un procesor mai rapud, o cameră foto mult îmbunătăită dar și o nouă carcasă cu mai puține linii vizibile unde este amplasată antena modemului. iPhone 7 ar putea aduce viteze LTE mai mari dar și o baterie cu o capacitate mai mare.

Apple Watch 2 și un nou MacBook Pro

Apple Watch 2 va fi singura actualizare adusă modelului inițial Apple Watch care a fost prezentat în urmă cu doi ani și lansat în urmă cu un an și jumătate. Designul va rămâne aproximativ la fel dar sunt așteptate îmbunătățiri la nivel hardware care pot include și un cip GPS.

Anul trecut, Apple a organizat un eveniment major în toamnă unde a lansat mai multe dispozitive deodată și nu a procedat ca în anii anteriori. Luna viitoare, compania ar putea lansa și un nou MacBook Pro alături de noul iPhone și noul Apple Watch.

Pe lângă lansarea noilor produse fizice, compania se va axa și pe iOS 10, macOS Sierra, watchOS 3 dar și tvOS 10. Evenimentul va putea fi urmări și online la adresa apple.com.

Modelele iPhone 6, 6S dar și 6 Plus sau 6S Plus sunt disponibile la retailerii de la noi din țară la prețuri ce încep cu 2.700 de lei iar unele modele sunt disponibile la prețuri reduse. Puteți vizita eMag pentru mai multe modele dar și pentru informații detaliate despre prețurile și specificațiile terminalelor iPhone 6, 6S, 6 Plus și 6S Plus lansate de Apple.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.