Free cookie consent management tool by TermsFeed

Magazinul online Cel.ro a făcut o schimbare interesantă: site-ul a primit un nou design care ajută utilizatorii să găsească mult mai ușor ofertele și reducerile curente. Noul aspect este mai atrăgător și mult mai modern față de cel anterior.

Dacă sunteți un client obișnuit al retailerului atunci cu siguranță v-ați bucurat de noul design și de diferitele îmbunătățiri aduse modului de utilizare.

Pagina principală a primit îmbunătățiri la fel și paginile categoriilor de produse dar și paginile produselor. Bara lipicioasă din partea de sus afișează într-un mod mai plăcut câmpul de căutare iar icoanele din partea dreapta oferă clienților acces rapid la contul de utilizator, la lista cu produsele salvate dar și la coșul de cumpărături.

Paginile produselor oferă afișează o prezentare generală mult mai plăcută a produselor iar lista cu specificații este mai ușor de citit mulțumită noului aspect dat tabelului acesta fiind cu mult mai optimizat față de versiunea anterioară care, mie personal nu mi-a plăcut deloc. Odată cu această schimbare, echipa magazinului pune la dispoziția utilizatorilor mai multe reduceri care îi vor încânta.

Reducerile sunt disponibile la mai multe categorii de produse de unde clienții au posibilitatea de a-și achiziționa favoritele la prețuri mai mici față de cele obișnuite. Putem aminti de reduceri la telefoane, televizoare performante, laptop-uri entry-level sau high-end dar și accesorii sau alte echipamente electrocasnice sau IT.

Telefonul mobil Apple iPhone 6s cu 16GB spațiu de stocare, ecran tactil 3D Touch, cameră foto principală de 14MP cu înregistrare video 4K și fotografii care prind viați mulțumită formatului Live Photos, procesor avansat Apple A9, conectivitate rapidă la rețea prin 4G LTE sau prin Wi-Fi și sistem de operare iOS 9 este disponibil la un preț de 2.880 lei (preț redus cu 270 de lei de la prețul normal de 3.149 lei).

Telefonul Xiaomi Redmi Note 3 Pro est eun terminal dual SIM ce dispune de conexiune la rețea de tip 4G și specificații ce includ un ecran cu diagonala de 5,5 inci care afișează o rezoluție FullHD, 16GB spațiu intern de stocare, 2GB capacitate a memoriei RAM, sistem de operare Android 5.1.1 Lollipop, proceso rhexa-core Qualcomm Snapdragon 650 și o cameră foto principală cu un senzor de 16MP este disponibil la un preț de 800 de lei (preț redus cu 200 de lei de la prețul normal de 1000 de lei).

Acestea sunt doar două exemple de produse interesante disponibile la prețuri reduse.

Printre reducerile disponibile mai puteți găsi și:

Puteți vizita oricând site-ul magazinului online Cel.ro pentru mai multe produse și reduceri.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.