Free cookie consent management tool by TermsFeed

Cat timp compania isi continua deplasarea catre sistemul de operare iOS 7, Apple a lansat o actualizare a iOS 6 pentru iPhone 5 ieri.

apple iphone 5 ios 6.1.4

iOS 6.1.4 este disponibil pentru actualizare si include o imbunatatire pentru profilele audio ale difuzorului. Actualizarea este disponibila pentru iPhone 5 – si doar pentru iPhone 5.

Actualizarea poate fi descarcata fie direct din dispozitiv fie via iTunes.

Apple nu a comunicat ca actualizarea ar include fixuri de securitate sau fixarea catorva erori ale sistemului ce sunt standarde in actualizarile iOS. Compania nu a anuntat actualizarea si nici nu a lansat-o dezvoltatorilor inaintea lansarii sale oficiale, fapt ce ne sugereaza ca nu contine nici un fix al sistemului.

Ne asteptam ca Apple sa isi prezinte sistemul de operare iOS 7 la evenimentul WWDC 2013, eveniment dedicat dezvoltatorilor pe data de 10 Iunie si sa lanseze noul sistem de operare dezvoltatorilor in luna Septembrie. Zvonurile despre iOS 7 spun ca va avea un design mai modern.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.