In timp ce Blackberry Q10 a fost lansat in Anglia si Canada, imagini cu urmatorul dispozitiv cu tastatura QUERTY ce ruleaza Blackberry 10 au inceput sa apara. Utilizatorul Instagram „tamarabatal” a postat o imagine a dispozitivului Blackberry R10, in culoarea rosie aprins si uitandu-ne atenti la Blackberry Q10, putem vedea ca nu este un smartphone scump.

smartphone tastatura blackberry 10

Imaginile aparute se potrivesc cu vestile de la Blackberry. Rick Costanzo, vicepresedintele Blackberry a declarat „construim Blackberry 10 pentru diferite segmente cu diferite puncte de accesibilitate. Veti avea o surpriza interesanta de la noi.”. Blackberry R10 confirma declaratiile.

Nu exista inca specificatii oficiale dar se presupune ca dispozitivul se va lansa in a 3-a parte a acestui an la un pret cuprins intre $300 – $400.

Am avut seria R de la Blackberry in Aprilie ce se potriveste cu versiunea rosie a tastaturii si cu constructia, desi in alb. R10 va include un spatiu de stocare de 8GB, mai putina memorie RAM, tastatura QUERTY, slot pentru SIM lateral si slot card SD. Imaginea originala postata pe forumurile Blackberry OS este denumita „Curve-like”, denumirea vine din prisma butoanelor.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.