Free cookie consent management tool by TermsFeed

Nebunia pentru lansarea primului val de ceasuri inteligente Apple Watch a inceput si, alaturi de kitul pentru dezvoltatori WatchKit, Apple a lansat si prima versiune cu suport pentru Apple Watch a sistemului de operare iOS 8.2 beta.

iOS 8.2 beta 1 include suport pentru WatchKit si permite aplicatiilor Apple Watch sa se conecteze si sa ruleze procese pe iPhone in fundal. Intr-un comunicat de presa ce anunta disponibilitatea actualizarii, Phil Schiller spune: „Cu iOS 8.2 beta SDK, dezvoltatorii pot sa inceapa sa foloseasca WatchKit pentru a crea noi aplicatii, Glance si notificari destinate pentru inovativa interfata Apple Watch si pot lucra cu tehnologii noi ca Force Touch, Digital Crows si Taptic Engine.„.

Informatiile despre lansare a versiunii beta nu mentioneaza functii majore iar actualizarea este disponibila pentru dezvoltatori in iOS Dev Center alaturi de noul Xcode 6.2 beta.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.