Free cookie consent management tool by TermsFeed

Apple va prezenta noi MacBook-uri în cadrul unui eveniment ce va avea loc Joi, 27 Octombrie, conform informațiilor puse la dispoziție de publicația Re/code. Evenimentul va fi organizat în apropiere de campusul Apple din Cupertino și nu în San Francisco așa cum am fost obișnuiți.

Re/code nu specifică ce modele vor primi actualizări hardware dar, în afară de MacBook Retina, tote dispozitivele lansate anii trecuți au nevoie de un refresh.

Dacă ne luăm după zvonurile din ultima perioadă, evenimentul va avea în prim-plan noul MacBook Pro. Noul model Pro va primi actualizări hardware impoertante alături de un design nou, o carcasă mai subțire, tastatura va primi aspectul clasic MacBook, un ecran OLED înlocuiește panoul cu butoanele fizice de sub tastatură și va primi și suport Touch ID.

Noul MacBook Pro va renunța la portul USB de tip A, la portul HDMI dar și la slotul pentru cardul microSD. Opțiunile de conectivitate vor include patru porturi USB de tip C dar și suport pentru USB 3.1 și Thunderbolt 3.

Un alt zvon provenit din Japonia, de pe site-ul Mac Otakara, sugerează că Apple va lansa și un nou MacBook Air de 13 inci care va avea un port USB de tip C și Thunderbolt 3. Alte produse care vor primi un refresh hardware ar putea fi modelel iMac, Mac Pro dar și Mac mini.

Evenimentul va avea loc pe 27 Octombrie așa că va trebui să așteptăm până atunci pentru a avea informații oficiale.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.