Apple va lansa noi MacBook-uri pe 27 Octombrie

Apple MacBook Pro

Apple va prezenta noi MacBook-uri în cadrul unui eveniment ce va avea loc Joi, 27 Octombrie, conform informațiilor puse la dispoziție de publicația Re/code. Evenimentul va fi organizat în apropiere de campusul Apple din Cupertino și nu în San Francisco așa cum am fost obișnuiți.

Re/code nu specifică ce modele vor primi actualizări hardware dar, în afară de MacBook Retina, tote dispozitivele lansate anii trecuți au nevoie de un refresh.

Dacă ne luăm după zvonurile din ultima perioadă, evenimentul va avea în prim-plan noul MacBook Pro. Noul model Pro va primi actualizări hardware impoertante alături de un design nou, o carcasă mai subțire, tastatura va primi aspectul clasic MacBook, un ecran OLED înlocuiește panoul cu butoanele fizice de sub tastatură și va primi și suport Touch ID.

Noul MacBook Pro va renunța la portul USB de tip A, la portul HDMI dar și la slotul pentru cardul microSD. Opțiunile de conectivitate vor include patru porturi USB de tip C dar și suport pentru USB 3.1 și Thunderbolt 3.

Un alt zvon provenit din Japonia, de pe site-ul Mac Otakara, sugerează că Apple va lansa și un nou MacBook Air de 13 inci care va avea un port USB de tip C și Thunderbolt 3. Alte produse care vor primi un refresh hardware ar putea fi modelel iMac, Mac Pro dar și Mac mini.

Evenimentul va avea loc pe 27 Octombrie așa că va trebui să așteptăm până atunci pentru a avea informații oficiale.

      

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus