Free cookie consent management tool by TermsFeed

Black Friday a devenit foarte ușor un eveniment popular printre consumatorii de la noi din țară. Clienții care vânează cele mai bune prețuri din mediul online se bucură în fiecare an de prețurile reduse semnificativ la o gamă mare de produse comercializate de retailerii de la noi din țară.

eMag a făcut un pas înainte și a făcut publică data în care va organiza marele eveniment în acest an. Acesta este al 6-lea an în care eMag organizează evenimentul Black Friday, retailerul a fost primul care l-a organizat la noi în țară în anul 2011.

„Pe 18 noiembrie va fi cel mai mare Black Friday de până acum. Anul acesta am depășit 1 milion de produse disponibile pe eMAG, aproape dublu față de perioada de Black Friday de anul trecut. Sute de mii de produse din categorii foarte variate vor fi în oferta noastră de Black Friday de anul acesta”

– a declarat Tudor Manea, General Manager eMAG România.

La evenimentul Black Friday din acest an vor participa peste 2000 de magazine listate în cadrul eMag Marketplace iar ofertele vor acoperi o gamă variată de produse. Pe 18 Noiembrie vom găsi reduceri semnificative la televizoare , telefoane mobile, tablete și laptopuri, produse IT, produse smart (brățări, smartwatch-uri), frigidere, mașini de spălat, la produse pentru copii, îmbrăcăminte și încălțăminte, cosmetice, produse pentru casă și grădină, articole sportive, produse și accesorii pentru masină, mobilă.

“Black Friday este o singură zi pe an, 18 noiembrie 2016, pentru că așa putem să oferim clienților eMAG cele mai bune oferte de preț și un moment de care să se bucure toată familia”

– a declarat Tudor Manea, General Manager eMAG România.

Numărul comercianților din eMag Marketplace care vor participa la ediția din acest an este dublu față de anul trecut. Fiți pe fază de pe acum, începeți să vă căutați de pe acum produsele favorite de pe eMag.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.