Apple va prezenta noi produse pe 15 Martie

Tim Cook

Marea prezentarea a noilor produse Apple va avea loc peste nu mai puțin de o lună de zile atunci când vor fi prezentate noile iPad Air 3 și iPhone 5SE.

Deși lansarea noilor telefoane iPhone are loc doar toamna, noi informații din presă sugerează că Apple are pregătit un eveniment ce va avea loc pe 15 Martie unde va avea loc prima prezentare a companiei din acest an.

Nu au fost oferite publicului larg informații despre conferința de presă ce va avea loc peste șase săptămâni dar, conform mai multor surse ale publicației 9to5Mac, se pare că evenimentul are o strânsă legătură cu lansarea noilor iPad Air 3, iPhone 5SE dar și cu Apple Watch.

Ultimul eveniment al companiei a avut loc în luna Septembrie a anului trecut atunci când Apple a lansat iPhone 6S, 6S Plus, Apple TV, iPad Mini 4 și iPad Pro. Apple organizează în mod tradițional evenimente de prezentare în luna Octombrie unde prezintă publicului cele mai noi produse ale sale.

iPad Air 3 poate fi punctul cheie al conferinței de presă. Cea mai nouă tabletă este așteptată mult de fani. Aceasta va avea un design similar cu iPad Pro și va include patru difuzoare pentru un sunet extraordinar, un conector smart, poate suport pentru Apple Pencil iar alte detalii tehnice ar putea include o nouă cameră foto, un procesor A9X, bliț pentru camera foto principală dar și un ecran mai bun față de versiunea anterioară.

Noul smartphone iPhone 5SE va fi prezentat în cadrul aceluiași eveniment iar acesta va ajunge pe rafturile magazinelor la un preț de aproximativ 450$ pentru modelul cu 16GB spațiu intern de stocare și este posibil să fie disponibil și o versiune cu 64GB spațiu de stocare.

         

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus