Durata de viață a bateriei dispozitivelor purtabile a devenit o problemă cotidiană cunoscută tuturor. Durata de încărcare a bateriei este variabilă și este dependentă de încărcătorul folosit dar și de tehnologiile folosite de fiecare producător.

Arctic a lansat noul model de încărcător multifuncțional care poate oferi utilizatorilor un plus de eficiență. Modelul Quick Charger 8000 dispune de nu mai puțin de cinci porturi de încărcare alături de tehnologia de încărcare rapidă Quick Charge 2.0 dezvoltată de Qualcomm capabilă să încarce bateria dispozitivului mai rapid cu 75% față de nivelul normal.

Noul încărcător folosește tehnologia Smart Charging care este capabilă să recunoască telefonul conectat la unul din porturile de încărcare. Curentul debitat este de 8000mAh și este destulă putere pentru a încărca simultan până la cinci dispozitive cu o eficiență de până la 86%. Fiindcă siguranța este un factor important, Quick Charger 8000 dispune de protecție la scurt circuit, supra încălzire sau protecție pentru supra tensiune.

Încărcătorul Quick Charger 8000 lansat de Arctic poate fi achiziționat direct de pe site-ul producătorului la un preț de aproximativ 35 Euro. Puteți vizita pagina produsului folosind butonul de mai jos sau accesând arctic.ac.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.