VAIO Phone Biz a ajuns pe rafturile magazinelor

VAIO Phone Biz

Telefonul Phone Biz a fost lansat de VAIO în luna Februarie a acestui an și se pare că de abia acum a ajuns pe rafturile magazinelor. VAIO Phone Biz este disponibil în magazinele de retail din Japonia, pentru început.

Pre-comenzile au început luna trecută iar livrările au început din această săptămână. Magazinul online VAIO store comercializează noul smartphone tuturor posibililor clienți. Prețul de listă al telefonului este în jurul a 535$ care ste diferit față de prețul de 430$ care a fost anunțat la lansare.

VAIO Phone Biz are un ecran cu diagonala de 5,5 inci capabil să afișeze o rezoluție FullHD, procesor qualcomm Snapdragon 617 care rulează la o frecvență de 1,5GHz, 3GB capacitate a memoriei RAM, 16GB spațiu intern de stocare alături de o cameră foto principală cu un senzor de 13MP și una secundară cu un senzor de 5MP.

Dispozitivul are suport pentru funcția Continuum prin intermediul unei conexiuni wireless la un ecran adițional dar nu include și suportul hardware pentru un dock.

Phone Biz este primul smartphone cu Windows 10 lansat de VAIO. Carcasa dispozitivului este din aluminium oferindu-i astfel un plus de calitate, ecranul este protejat prin intermediul unei sticle de protecție specială și dispune de o conectivitate 4G LTE la rețea.

Așa cum am spus mai sus, Phone Biz este comercializat pe site-ul VAIO la un preț de aproximativ de 535$. Pre-comenzile au încetat deja așa că noile comenzi vă vor aduce terminalul fără a aștepta prea mult. Nu avem informații despre disponibilitatea produsului și pe alte piețe internaționale.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus