Oferta de Paște de la eMag aduce reduceri de până la 75%

Oferta de Paște de la eMag

Putem spune că eMag nu ne mai poate surprinde așa cum poate o făcea în trecut dar cu siguranță de poate încânta cu oferte și reduceri considerabile la multe din produsele disponibile. Mai sunt doar câteva zile până în ziua de Paște așa că este ocazia să profitați de reducerile puse la dispoziție de cel mai mare retailer online din România.

Dacă în lista de dorințe aveți un televizor nou, achiziționarea unui smartphone mai performant, jucării pentru cei mici sau dacă doar vânați ofertele la produsele pentru bebeluși atunci acum este cazul să profitați la maxim!

La eMag puteți face plăți și prin intermediul programelor de rate fără dobândă. Dacă aveți un card de credit CETELEM, ING Credit Card de la ING Bank, Star CARD de la Banca Transilvania, CardAvantaj și Optimo Card (pentru cumpăraturile efectuate în showroom-urile eMAG), Card Raiffeisen Bank, Bonus Card Garanti, BRD Finance, BCR – Cardul BUN de PLATA, Bancpost sau EuroLine American Express atunci puteți achiziționa produsele preferate cu până la 24 de rate fără dobândă.

Star Card – servicii de finanțare

Dacă sunteți în căutarea unui serviciu de finanțare atunci puteți alege programul STAR de la Banca Transilvania care vă oferă un card de credit avantajos. Puteți face cumpărături fără a plăti dobândă și puteți înapoi suma împrumutată în 12 rate fixe.

Oferta produselor portabile este variată și include mai multe telefoane oferite la prețuri reduse alături de tablete, baterii externe sau ceasuri inteligente.

Puteți achiziționa telefonul iPhone 6 de la Apple la un preț promoțional de aproximativ 3.400 de lei (redus de la prețul normal de 3.750 lei) sau modelul Galaxy S7 de la Samsung la un preț de doar 3.140 lei redus față de prețul său normal de 3.300 lei.

Tableta iPad Mini 2 de la Apple cu 16GB spațiu intern de stocare și conectivitate Wi-Fi poate fi cumpărată pentru doar 1.350 lei iar ca alternativă puteți alege tableta Galaxy Tab A de la Samsung care are un ecran cu diagonala de 7 inci, procesor quad-core și vă oferă o conexiune 4G la rețea la un preț de doar 880 lei.

Printre ofertele la dispozitivele portabile vă putem aminti de ceasul inteligent Samsung Gear S2 disponibil la 1.360 lei, acumulatorul extern ASUS ZenPower cu capacitatea de 10050mAh vândut la un preț de 82 lei sau boxa portabilă Vetter iSphere pe care o puteți achiziționa pentru doar 150 de lei.

Oferta de Paște este variată și aveți reduceri interesante la televizoarele LED Toshiba, Samsung sau LG dar și la numeroase modele de laptop-uri performante sau mai puțin performante cu prețuri reduse pe măsură.

Cu siguranță sună bine iar ofertele vă pot încânta plăcut în această perioadă. Folosiți butonul de mai jos pentru a vizita pagina ofertelor de Paște de la eMag.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus