Free cookie consent management tool by TermsFeed

BlackBerry a lansat o nouă actualizare pentru telefonul Priv care aduce utilizatorilor Android 6.0 Marshmallow.

Android N se află în stadiu de preview pentru dezvoltatori – asta înseamnă că nu mai este prea mult timp până la lansarea unei versiuni publice – iar BlackBerry oferă utilizatorilor Android 6.0 Marshmallow pentru BlackBerry priv înaintea multor altor producători de top.

Schimbările includ noi setări pentru securitate și intimitate, include mai multe opțiuni de personalizare pentru populara tastatură BlackBerry Keyboard (nu mai puțin de 200 de emoticoane noi și actualizate) dar și pentru Hub (cu actualizări pentru Slack, Instagram și Pinterest).

BlackBerry a mai spus că și noua versiune a aplicației pentru camera foto va permite utilizatorilor să înregistreze clipuri video la rezoluție 4K și 24fps sau clipuri slow-motion la 120fps.

Dacă sunteți în posesia terminalului BlackBerry Priv atunci puteți verifica disponibilitatea noii actualizări din meniul telefonului. Actualizarea este disponibilă începând de astăzi.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Un comentariu

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.