ASUS a anunțat astăzi noul smartphone ZenFone Max în cadrul unui eveniment ce a avut loc în India, dispozitivul dispune de o baterie cu capacitatea de 5000mAh. Dacă suntețu un utilizator ce are nevoie de multă energie pentru dispozitiv, ZenFone Max ar putea fi dispozitivul perfect pentru dvs..

Specificațiile dispozitivului includ un ecran cu diagonala de 5,5 inci, procesor Snapdragon 410, 2GB capacitate a memoriei RAM, cameră foto principală cu un senzor optic de 13MP ce are o apertură de f/2.0, auto-focus cu laser și bliț cu LED dual. Alte detalii includ o cameră foto secundară cu un senzor de 5MP și bateria cu capacitatea de 5000mAh. Din păcate, nu au fost oferite informații despre rezoluția ce o va rula noul smartphone.

Chiar dacă nu au fost oferite detalii despre preț și o dată la care dispozitivul va fi disponibil pe piață. ZenFone Max este un dispozitiv de nivel mediu, acesta se va lansa în curând în India iar compania nu a oferit informații nici despre disponibilitatea sa pe alte piețe.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Un comentariu

  1. Avatar of iNowGSM

    Un lucru foarte bun, dar si mai bine de atat este faptul ca in cazul in care il farmati mai repede decar preconizati, puteti gasi componente pe iNowGSM

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.