Până acum, au fost mai multe încercări de a dezvolta ecrane 3D pentru telefoane ce nu necesită ochelari specializați. VKWorld Discovery S1 speră să schimbe asta oferind și o rezoluție HD.

VKWorld a decis să dezvolte o ofertă decentă. Discovery S1 folosește un ecran cu diagonala de 5,5 inci ce rulează o rezoluție HD la 267ppi alături de protecție oferită de Gorilla Glass 3.

După standardele curente, specificațiile pare destul de slabe dar putem ține cont de faptul că dezvoltarea ecranelor 3D ce nu necesită ochelari este destul de grea iar acest dispozitiv este cel mai mare din categoria sa. Celelalte încercări de dezvoltare au venit în forma HTC Evo 3D și LG Optimus 3D dar acestea au oferit rezoluții de 540x960px și 480x800px ia Discovery S1 ar trebui să reprezinte un nou pas în față, oferind efecte 3D la o rezoluție acceptabilă.

YouTube oferă clipuri 3D destule iar acest nou dispozitiv ar putea deveni util. Cu dezvoltarea tehnologiei realității virtuale putem spune că tehnologia 3D nu va mai dura prea mult pe piață. Cu aproximativ 30£ puteți achiziționa Google Cardboard pentru a beneficia de realitatea virtuală folosind un smartphone cu rezoluție 2K.

Noul smartphone VKWorld Discovery S1 mai are puțin până la lansarea oficială iar atunci vom putea afla mai multe informații despre acesta.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.