Free cookie consent management tool by TermsFeed

Ca rezultat al parteneriatului dintre Asus și AdBlock Plus, producătorul de telefoane va începe să blocheze implicit reclamele pe browserul său de pe dispozitivele produsele sale cu Android.

Reclamele și blocarea acestora au fost subiectul multor discuții în ultima perioadă iar Asus nu este singura companie ce va face acest pas. Odată cu lansarea iOS 9, Apple a permis utilizatorilor să instaleze și folosească aplicații ce blochează conținutul deranjant pe timpul navigării pe internet iar Asus face un pas mai în față.

Pe browserul implicit al sistemului Android de pe telefoanelor sale, compania va bloca reclamele folosind tehnologia AdBlock Plus, tehnologie ce va fi integrată în versiunile viitoare ale browserului.

Suntem extrem de bucuroși să fim parteneri cu Asus, primul producător important ce va integra soluțiile noastre de blocare al conținutului. Acesta este încă un apel pentru inovație în industria de publicitate online, un apel ce devine mai puternic în fiecare zi. – a declarat Till Faida, CEO și co-fondator al AdBloc Plus, pentru publicația Motherboard a Vice.com.

Conform articolului sursă, 15 milioane de utilizatori folosesc browserul Asus, un număr relativ mic. Momentan, nu se știe când va intra în efect această schimbare.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.