Free cookie consent management tool by TermsFeed

AOC şi MMD, partener licenţiat pentru monitoarele Philips, și-au atins scopul de a deveni lideri pe piața europeană de monitoare. Companiile AOC şi MMD sunt subsidiare ale TPV, cel mai mare producător de display-uri din lume.

AOC și Philips au atins o cotă de piață de 15% din totalul pieței de monitoare din Europa, în trimestrul al 3-lea.

În ceea ce privește cele două branduri AOC și Philips, ne concentrăm în permanență pe inovație și pe nevoile consumatorului. Suntem specialiști în tehnologii de display, setăm trendurile și suntem mereu în frunte când noi categorii și soluții dau un impuls pieței. De exemplu, prin lansarea monitorului de 40 de inch cu rezoluție 4k am demonstrat ADN-ul nostru inovator. De asemenea, monitoarele cu ecrane de dimensiuni mari, cu QHD și rezoluție 4K, soluții ergonomice și prietenoase cu utilizatorii sunt doar câteva exemple ale dorinței noastre de a inova industria. Rezultatul constă într-o cotă de piață care ne face mândri și care evidențiază faptul că am ales strategia corectă”, a declarat Thomas Schade, vice președinte în cadrul AOC și MMD Europa.

Europa de Est este pilonul cel mai important ce a dus la o dezvoltare a celor două branduri cunoscute de pe piață. Philips a înregistrat o creștere cu peste 50% ajungând la o cotă de piață de 16%, ceea ce îl poziționează pe primul loc pe piața de monitoare.

În România, cei doi specialiști în monitoare se bucură în continuare de un real succes. Philips este lider de piață deținând mai mult de 21 de procente din cota de piață. Împreună, cele două branduri au atins o cotă de piață de 34 de procente în cel de-al treilea trimestru al anului 2015.

Unul din trei monitoare vândute în România aparține unuia dintre brandurile AOC și Philips. O contribuție importantă la acest succes îi aparține segmentului de monitoare cu display mare, care a crescut cu mai mult de cinci procente în total. Cu o creștere de mai mult de 30 de procente, cele două branduri au obținut rezultate semnificative în acest segment.

MMD este o companie detinuţă de TPV, înfiinţată în 2009 printr-un parteneriat de brand cu Philips.

În oferta eMag puteți găsi peste 80 de modele de monitoare performante de la AOC și Philips cu prețuri ce pleacă de la doar 340 de lei.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.