Free cookie consent management tool by TermsFeed

Primele noutăți de la LG vin din sfera Internet of Things (IoT), webOS și SMART TV, tehnologii care urmăresc un management eficient al resurselor pentru consumatori. În 2015 LG a avut o participare încununată de succes și a câștigat 41 de premii în cadrul acestei manifestații și promite să se mențină la înălțime și în 2016.

Prezența LG Electronics la CES este deja tradiție. Suntem întotdeauna bucuroși să prezentăm cele mai noi tehnologii și produse ale companiei în cadrul acestei manifestații de renume. LG inovează în permanență și își dorește să fie peste așteptările clienților prin crearea de produse cu design impresionant și experiețe unice în utilizare”a declarat Bumseop Lee, Președinte LG Electronics România.

LG SIGNATURE

În cadrul CES 2016, LG va revoluționa zona de Home Entertainment și electrocasnice prin lansarea în premieră a unei game de produse high-end sub umbrela LG SIGNATURE. Specialiștii companiei au gândit împreună cu o echipă de experți un design special dezvoltat pentru televizoare, aparate frigorifice, mașini de spălat și echipamente de climatizare. Cele mai noi produse sub marca LG SIGNATURE vor fi disponibile spre vânzare și în Europa, alături de America de Nord și Asia.

webOS 3.0

Tehnologia ne domină viața de ceva vreme, iar Internet of Things (IoT) urmează să ne acapareze pe toți prin numărul mare de produse electronice ce vor fi echipate cu mecanisme de transmitere wireless a informațiilor. La ediția din 2016 a CES, LG urmează să prezinte cele mai noi specificații și funcționalități ale categoriei SMART TV, prin webOS 3.0 și platforma Smart TV dedicată.

Încă de la lansare, platforma webOS s-a bucurat de succes atât în rândul consumatorilor, cât și printre experții din domeniu. LG urmează să prezinte la CES 2016 o platformă webOS 3.0, îmbunătățită, cu mai multe funcționalități și conținut care să-i ofere consumatorului o experiență cât mai facilă și mai atrăgătoare. Pe lângă caracteristicile deja cunoscute precum Magic Zoom și Magic Mobile Connection, webOS 3.0 vine și cu o variantă actualizată a funcției Magic Remote pentru o interacțiune simplificată.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.