ASUS ZenFone Go are un preț foarte bun la eMag

ASUS ZenFone Go ZB500KG

Dacă ești în căutarea unui telefon ieftin cu specificații decente atunci îți poți îndrepta atenția către modelul Asus ZenFone Go. Acest dispozitiv este disponibil la eMag la un preț foarte bun.

ZenFone Go folosește același design ca și modelele din familia ZenFone iar specificațiile sale sunt decente. Terminalul nu are un modem 4G dar dispune de un procesor quad-core și un ecran de 5 inci. Acesta se potrivește oricărui utilizator obisnuit care își folosește telefonul pentru apeluri, muzica, filme, socializare și navigare pe internet.

Asus ZenFone Go are un ecran cu diagonala de 5 inci și o rezoluție de 854×480 pixeli, procesor quad-core Snapdragon MSM8212 de 1,2GHz, 1GB capacitate a memoriei RAM, 8GB spațiu intern de stocare cu slot microSD și o baterie cu capacitatea de 2600mAh. Terminalul este unul 3G cu două sloturi SIM.

Camera foto principală folosește un senzor de 8MP cu bliț iar camera foto secundară folosește un senzor de 2MP. La nivel de conectivitate putem găsi GPS, A-GPS, GLONASS, Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11b/g/n, port microUSB 2.0, mufă audio de 3,5mm pentru căști iar la nivel de senzori putem găsi un accelerometru, compas, senzor de proximitate și un senzor pentru lumină ambientală.

Telefonul nu impresionează prin specificațiile tehnice dar acesta se adresează utilizatorilor începători care nu îl folosesc în condiții de stres. Prețul telefonului este unul foarte bun iar oferta curentă îl face și mai atrăgător.

Asus ZenFone Go ZB500KG este disponibil la eMag la un preț de aproximativ 350 de lei. Prețul este redus de la 450 de lei așa că dacă erai în căutarea unui telefon entry-level poți vizita pagina produsului pentru mai multe detalii.

            

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus