Orange a anunțat că își extinde acoperirea 4G și oferă acoperire pentru internet de mare viteză utilizatorilor din încă 1300 de localități de la noi din țară. Lista localităților este disponibilă pe orange.ro iar aceastea au fost alese chiar de utilizatorii operatorului telecom prin intermediul aplicației 4G Fun Kit.

Peste 80% din populația României și 97% din populația urbană se poate bucura de serviciile 4G de la Orange. Operatorul are acoperire 4G în peste 6400 de localități de la noi din țară.

Dacă ești din Aiud, Arad, Bacau, Barlad, Braila, Brasov, Bucuresti, Buşteni, Cluj-Napoca, Comarnic, Constanta, Craiova, Curtea de Arges, Fagaras, Filiaşi, Focsani, Galati, Iasi, Lugoj, Mangalia, Oradea, Orsova, Pascani, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Roman, Sinaia, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Slobozia, Târgu Jiu, Târgu Secuiesc, Tecuci, Timisoara și Drobeta-Turnu Severin, ai acces la 4G+, la viteze de download de până la 375 Mbps.

La Orange ai acoperire 3G+ pe aproximativ 98% din suprafața drumurilor naționale iar pe 53,47% din suprafața acestora ai acoperire 4G. Acoperirea 4G a fost extinsă în toate stațiile de metrou din București, în toate aeroporturile din România dar și în stațiunile de la Marea Neagră, în principalele stațiuni montane dar și în Delta Dunării.

Orange este prezent pe piața operatorilor din România de peste 20 de ani și oferă clienților servicii de calitate pentru voce, date și televiziune. Aici poți găsi abonamente cu minute nelimitate la preț bun dar și telefoane disponibile la prețuri de invidiat, atât la liber cât și alături de un abonament.

Dacă vrei să afli mai multe detalii atunci vizitează orange.ro.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.