LG G6 este un smartphone foarte interesant care a fost lansat în cadrul evenimentului Mobile World Congress 2017 care a avut loc la începutul anului în Barcelona. Noul smartphone de top de la LG are un ecran Full Vision impresionant cu diagonala de 5,7 inci și o raport de aspect de 18:9.

LG G6 nu folosește cel mai nou procesor mobil, Snapdragon 835 de la Qualcomm, dar asta nu îi reduce popularitatea sau părerile foarte bune venite din partea utilizatorilor sau a editorilor de specialitate. Noul terminal este disponibil și la noi în țară la un preț de peste 3.000 de lei și îl puteți găsi pe eMag Marketplace.

În presă au început să apară zvonuri care vorbesc despre o variantă mini a modelului LG G6.

LG G6 Mini este un dispozitiv care are un ecran cu diagonala de 5,4 inci cu oraport de aspect asemănător cu al fratelui său mai mare, LG G6. Rata ecran-carcasă va fi de aproximativ 80% iar despre specificațiile tehnice nu se cunosc informații dar cu siguranță nu va folosi un procesor mai bun față de G6.

Imaginile din mediul online ne arată faptul că LG G6 Mini este identic cu LG G6, diferența este dată de dimensiunea ecranului. Pe spate observăm un sistem dual pentru camera foto, un senzor pentru recunoașterea amprentelor digitale dar și numele G6 printat pe carcasă. Tot în imagini putem observa o mufă audio de 3,5 mm pentru căști și un port USB de tip C.

Este posibil ca numele de LG G6 Mini să nu fie denumirea finală folosită de către LG în momentul lansării noului smartphone dar cu siguranță va fi un dispozitiv așteptat de toți utilizatorii care nu își permit să achiziționeze modelul de top LG G6.

(Sursă: technobuffalo.com)

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.